''HIRSIZ BURAK!''

Avrupa'da da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta taraftar, Bodo/Glimt maçında yenilen gollerin ardından takıma ve Burak Yılmaz'a tepki gösterdi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2023, Cuma

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. Haftasında Ağırladığı Norveç Ekibi Bodo/Glimt’e 2-1 Mağlup Olarak Grupta Üst Üste 3. Yenilgisini Aldı;

Taraftarlar, Daniel Amartey’in hatası sonrası yenilen gol sonrasında teknik sorumlu Burak Yılmaz’a tepki gösterdi. Bir süre Sergen Yalçın lehine tezahürat yapan taraftarlar, zaman zaman “Hırsız Burak”, “Burak dışarı” diye bağırdı. Öte yandan Beşiktaş taraftarı devre arasında takım soyunma odasına giderken yuhalayarak protesto etti. Siyah-Beyazlı taraftarlar, ikinci golün ardından da protestolarına devam etti ve “Formayı çıkarın” diyerek tezahürat yaptı.

Beşiktaş Avrupa Defterini Kapattı

Lider Club Brugge puanını 10'a yükseltti, üçüncü sıradaki Lugano 4 puanda kaldı. 1 puanı olan temsilcimiz Beşiktaş, 7 puanla ikinci sırada yer alan Bodo/Glimt'e iki maçta da kaybettiği için Norveç ekibini geçme şansı kalmadı. Siyah-Beyazlılar böylece Avrupa defterini kapattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda bir sonraki hafta Club Brugge, Beşiktaş'a konuk olacak. Lugano, Bodo/Glimt deplasmanına çıkacak.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki