HOCA BELİRSİZLİĞİ KRİZ ÇIKARDI!

Bu sezon ligde oynadığı 18 maçın 7’sini kaybeden Kartal, son 4 maçın 3’ünden, hem de kendi sahasında yenildi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2024, Pazar

TARAFTAR HUZURSUZ;

İlk olarak Fransız Bruno Genesio ile anlaşma noktasına geldiği açıklanan Kartal, olmadığı ortaya çıkınca Giovanni van Bronckhorst’a döndü. Ancak Hollandalı teknik adamda da yardımcıları konusunda anlaşmazlık yaşandığı söylendi. Dolayısıyla, Rıza Çalımbay’ın 22 Aralık’taki ayrılığının sonrasında birçok teknik adamla görüşen Beşiktaş, bir türlü istediğini elde edemedi. “A, B, C planımız var” diyerek, taraftarını teskin etmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi’nin bu durumu, Siyah-Beyazlı taraftarca büyük eleştiri aldı.

Beşiktaşlıların hedefindeki diğer isim de, Başkan Hasan Arat oldu. Seçim öncesinde, “204 ülkede istediğim kapıyı 10 dakikada açarım” diyen Arat’ın, teknik direktör konusundaki ilk sınavından başarıyla ayrılamaması, özellikle sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Beşiktaş Başkanı’nı, gelecek haftadan itibaren gönderilecek futbolcularla, transfer edilecek isimler konusunda yeri bir imtihan daha bekliyor.

LUCESCU'DA KARAR GÜNÜ

Kartal’da teknik direktörlük konusunda Giovanni van Bronckhorst defteri kapanırken, 78 yaşındaki Mircea Lucescu’nun kapısı çalındı. Rumen teknik adamla görüşen ve Bükreş’te teklif götüren, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba, durumu anlattı ve kendisini takımın başında görmek istediklerini vurguladı. Siyah-Beyazlıları dinleyen Lucescu ise görüşme aşamasında herhangi bir karar vermedi. Tecrübeli çalıştırıcının ailesiyle görüşerek bir karara ulaşacağı, bugün de Beşiktaş’a sonucu ileteceği ifade edildi. Paradan çok mevcut şartları düşünen Mircea Lucescu’nun bir takım endişeleri bulunduğu öğrenildi.

ANTE REBIC FİŞİ ÇEKTİ

Beşiktaş’a bu sezon katılan ancak yaptıklarından çok yapamadıklarıyla konuşulan Rebiç, umursamaz tavırlarıyla tepki topladı. Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde karşılaşmaya başlayan Siyah-Beyazlı futbolcu, antrenmanlarda da isteksiz bir görüntü ortaya koyarken, önceki günkü maçta ısınmaya bile çıkmaması dikkat çekti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki