İçeride Aslan Dışarıda Kedi

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi çeyrek finalinde rakibi olan Lyon, turnuvanın favorilerinden Roma’yı elemesinin yanı sıra korkutucu bir iç saha form grafiğine sahip…
Haberin yayılanma tarihi:18 Mart 2017, Cumartesi

Nyon'da yapılan kura çekiminde Beşiktaş'ın rakibi olan Lyon, Fransa Ligue 1'de zirve yarışının arkasında kalsa da yakaladığı form grafiğiyle dikkat çekiyor.

Avrupa Ligi'nde iç sahada Roma'yı 4-2'lik skorla geçip büyük sükse yapan Fransa ekibi, son 6 iç saha maçında rakip filelere en az 4 gol bırakarak korkutucu bir tablo çizdi.

Ne var ki aynı çizgiyi deplasmanlarda tutturamayan Lyon, savunma zaaflarıyla dikkat çekiyor. Öne geçtiği maçlarda skoru korumakta güçlük çeken Bruno Genesio'nun talebeleri, rakiplere çok sayıda pozisyon fırsatı tanıyor. Bu durum, Beşiktaş için önemli bir fırsat oluştuyor. Ayrıca statü gereği takımın yeni yıldızı Memphis Depay, Avrupa'da yok. Takımın 22 yaşındaki orta sahası Tolisso, Fransa Milli Takımı'nın son kadrosuna çağrılan tek isim… Santrforları Alexander Lacazette ise şimdiden 22'si ligde olmak üzere attığı 28 golle göz doldurdu. Eşleşmenin ilk maçı 13 Nisan'da Fransa'da, ikinci karşılaşma ise 20 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.

İçerde ve dışarıda Lyon

İç saha

Nancy: 4-0
Dijon: 4-2
Alkmaar: 7-1
Metz: 5-0
Roma: 4-2
Toulouse: 4-0

Dış saha

St. Etienne: 0-2
Guingamp: 1-2
Alkmaar: 4-1
Bordeaux: 1-1
Roma: 1-2

Boğaz'da facia!

Yunan basını, Beşiktaş'a elenişin faturasını kaleci Nicola Leali'ye keserken, "Boğaz'da facia" başlığını kullanan Fos Gazetesi, "Utanç verici bir yenilgi" dedi. Gavros Gazetesi, "Leali çeyrek finali hediye etti" derken, Protathlitis Gazetesi ise Olympiakos'un 'boş kalede kabus' yaşayarak Boğaz'da intihar ettiğini aktardı.

 Sabah

Etiketler: Lyon   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki