'İHTİYACIMIZ OLAN OYUNCULARI SÜRATLE ALACAĞIZ!'

BJK Başkan adaylarından Hasan Arat, büyük yarış öncesi önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2023, Cuma

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDEFİ;

Beşiktaş forması nereye çıkarsa çıksın, şampiyonluğa oynamak zorundadır. İddialı, geleneklerini ve köklerini unutmayan, geleceğe o vizyonda yelken açan bir camia hayal ediyorum. Beşiktaş'ın yüzü Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar olacak. Tesiste bütün yetki onlarda olacak. Matematik işlediği sürece Beşiktaş şampiyonluğu kovalar. Her türlü riski alıp takımı kuvvetlendireceğiz. Beşiktaş, Avrupa hedefiyle yaşamak zorunda. Şampiyonlar Ligi'ne girmelidir. İkinci yarıdaki tüm konsantrasyonumuz bunun üzerine olmalı. Neden yeniden Avrupa Kupası gelmesin, Şampiyonlar Ligi olmadan lig şampiyonluğu tek başına hedef olmaz.

'Camia Bölündü' Deniyor. Nasıl Birleşir?

Hemen bir araya getiririz bu kolay. Ben eski sporcuyum, idarecilik tecrübem var. Hemen bir araya getirir, çok büyütürüz bu camiayı. Herkesi de kucaklarız. Derneklerden sorumlu yöneticilik yapan insanlar dernekleri kendi kontrollerinde zannediyor ve oy deposu olarak görüyor. Seçim çalışmaları sırasında gençler ve çocuklar etkiledi beni. Beşiktaş insanlar için moral kaynağı.

Projelerinizin Kaynağı Çok Merak Ediliyor. Bu Nasıl Elde Edilecek?

Hayali projelerle kimsenin piyasaya çıkmaması, gerçekçi projelerle çıkması lazım. Biz Dijital App'i konuşuyoruz anlamıyorlar. Gayrimenkul fonu, girişim sermayesi fonu, bireysel emeklilik fonu kuracağız artı Dijital App'ten gelir elde edeceğiz ve çok ciddi avantajlar sağlayacağız. Buradan bilet alınabilecek, üye olunabilecek, NFT alınabilecek, token alınabilecek ekosistemden bahsediyoruz.

Camianın Yıldız Transfer Beklentisi Bulunuyor. Hazırlığınız Var Mı?

Avrupa'dan iki, Asya Şampiyonlar Ligi'nden bir kulüple anlaştık. Bu üç kulüpten ihtiyacımız olan oyuncuları süratle alacağız. Mevkiler aşağı yukarı belli. Samet hoca (Aybaba) liderliğindeki ekibimiz ve yabancı danışmanlarımız çalıştı. Talisca, Atiba, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Feyyaz Uçar bir yıldız. Yıldızlar oynadıkları topla değil, bıraktıkları etkiyle ölçülebilir. Ne yıldızlar var ama o etki yok.

Seçilirseniz Pazartesi İlk İcraatınız Ne Olacak?

Hemen futbol takımı. Rıza Hoca (Çalımbay) ile konuşacağız. Transfer açıldığı anda hemen onları bitireceğiz.

Kenan Yıldız'ı Beğenmediler

SON genel kurulda harcamalara bakıldığında 39 milyon TL'ye yakın scouting gideri vardı. Hangi oyunculara ulaşılmış, kim takıma kazandırılmış bunun paylaşılması gerek. Scouting ekipleri hesap verebilir olmalı. Büyük bir star Beşiktaş'a getiriyorlar, beğenmiyorlar, kalkıyor ardından Juventus'a gidiyor (Kenan Yıldız) sonra milli takımda star oluyor. Biz işe başladık. Almanya'daki Türklerin listesi elimizde.

Özel Tribün Kuracağız

Benim Avrupa'da gittiğim bütün karşılaşmalarda engellilerin özel yerleri vardır. Hem ulaşım açısından hem maç seyretme açısından özel yerleri olacak. Beşiktaş basketbolda engelliler takımını ilk kuranlardan biri benim. Sadece basketbol ile kalmaması lazım. Maçların maliyetleri de çok yüksek. Özellikle üniversite öğrencileri için özel kampanya yapacağız. 21 bin 500 katılım hakkı olan üye var. Biz %60 civarında katılım bekliyoruz. Kime kullanırsanız kullanın ama gelin oy verin. Beşiktaş'ın kaderini siz belirleyin, dışarıdan birileri belirlemesin.

Arat'tan Talisca Cevabı

Hasan Arat'ın projelerini anlattığı tanıtım toplantısında taraftarlar Talisca tezahüratı yapmış ve taraftarlara "Herkesle görüşeceğiz merak etmeyin" cevabı vermişti.

Öte yandan Anderson Talisca, Hasan Arat'a bir kez daha soruldu.  Başkan adayı Arat "Ben cuma akşamı güzel şeyler açıklayacağım. Bütün girişimlerimi yaptım." açıklamalarında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki