İNGİLİZLER BEŞİKTAŞ'I GÖZETLİYOR!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muci’ye İngiltere Premier Ligi'nden bir takım talip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2024, Pazartesi

GÖZLER MUCİ'DE;

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın, ara transfer döneminde Polonya Ligi takımı Legia Varşova'dan 10 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek 3.5 yıllık sözleşme imzalattığı Ernest Muci'ye sürpriz bir takımın talip olduğu iddia edildi.

Ernest Muci Aston Villa’nın Radarında

Beşiktaş'ın gözde ismi Ernest Muçi’nin Aston Villa’nın radarında olduğu bildirildi. Devre arasında 10 Milyon Euro’ya transfer edilen Arnavut futbolcuyu Konferans Ligi eşleşmesinden bu yana takip eden İngiliz ekibinin sezon sonu için karar aşamasında olduğu ifade edildi.

Beşiktaş’tan Semih Kılıçsoy’u İzliyor

Muci, Villa’ya, Legia Varşova ile rakip olduğu iki maçta toplam üç gol atmıştı. Hatırlanacağı gibi keşfettiği yeteneklerle tanınan Monchi, Aston Villa’nın sportif direktörlüğünü yapıyor. Monchi, Beşiktaş’tan Semih Kılıçsoy’u da izliyor.

Beşiktaş Performansı

Öte yandan Siyah-Beyazlı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Ernest Muci, Beşiktaş ile çıktığı 7 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Piyasa Değeri 11 Milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 11 Milyon Euro olan Arnavut futbolcu, on numara dışında forvet ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki