ISMAEL ERKEN GOL İSTİYOR!

Başakşehir maçıyla ilgili uyarılarda bulunan Siyah Beyazlı teknik patron oyuncularına “Rakibimizi açmak için erken gol bulmamız çok önemli” diye konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2022, Pazartesi

İÇ SAHADA KARTAL

Beşiktaş bu akşam son 4 maçında en az 3 gol atan, Başakşehir ise son 4 maçında kalesinde gol görmeyen takım olarak Vodafone Park'a çıkacak. Son 3 iç sahadaki maçı kazanan Kartal, Başakşehir ile oynadığı son 6 maçının 5 tanesinde en az 2 gol attı. Siyah-Beyazlılar İstanbullu hemşerisi ile oynadığı iç sahadaki son 15 maçta yenilmedi.

Başakşehir Son 12 Maçında Mağlubiyet Yüzü Görmedi

Beşiktaş'ın, Başakşehir ile oynadığı son 6 maçının 5 tanesinde 3'ten fazla gol oldu. Boz Baykuşları gözüne kestiren teknik direktör Valerien Ismael, rakibin savunmada çok başarılı olduğunu belirterek, "Rakibimizi açmak ve strese sokmak için erken gol bulmamız çok önemli" diye konuştu.

Ankaragücü Uyarısı

 Beşiktaş'ta teknik heyet Başakşehir maçını kazanarak hem taraftarın hem de camianın tekrar saha içine odaklanmasını istiyor. Fransız teknik adam, takımın olgunlaşma sürecinde Başakşehir önünde alınacak galibiyetin büyük katkı sağlayacağını söylüyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki