KARA KARTAL'DA 'HÜCUM' OPERASYONU!

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda kadrosunda büyük bir operasyona imza atacak...
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2024, Salı

HÜCUM BÖLGESİ SİL BAŞTAN;

Savunmadan hücum hattına kadar birçok bölgedeki oyuncularla vedalaşacak olan Kara Kartal’da en büyük değişim, hücum hattında yaşanacak. Bu sezon beklentileri karşılayamayan Cenk Tosun’un sözleşmesi uzatılmayacak, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka ise satılacak. İleri bölgede yeni sezon için sadece Semih Kılıçsoy’un yeri garanti. Genç golcüye ekstrem bir teklif gelmesi halinde 18 yaşındaki futbolcunun da gönderilme ihtimali bulunuyor.

YÖNETİM KESENİN AZINI AÇIYOR

Yeni sezona yer aldıkları tüm kulvarlarda iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, en büyük harcamayı hücum hattı için yapacak. Siyah-Beyazlılar, kalitesi tartışılmaz ve takıma liderlik edebilecek bir vitrin oyuncusu almayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren idareciler, en az 2 takviye yapmayı amaçlıyor.

LİSTE BAŞI SCHICK

Kara Kartal’ın bu doğrultudaki hedeflerinin başında 4 isim var... İdareciler, Leverkusen’in 28 yaşındaki Çek golcüsü Patrik Schick’i listesinin başına yazmış durumda... Piyasa değeri 22 Milyon Euro olan 1,91’lik golcü, Avrupa devlerinin radarında.

AVRUPA'NIN GÖZDESİ PAVLİDİS

Beşiktaş’ın planlaması arasında AZ Alkmaar’ın Yunan yıldızı Vangelis Pavlidis var. 25 yaşındaki süper golcünün de piyasa değeri 22 Milyon Euro bandında. Hollanda Ligi’nde gol krallığına koşan 1,86’lık Selanik doğumlu santrfor, Avrupa’nın parlayan yıldızı konumunda.

KULE GOLCÜ JONG

Sıralamadaki üçüncü golcü ise daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen Luuk de Jong... PSV Eindhoven forması giyen 1,88’lik golcü, Beşiktaş’ın öncelikleri arasında. De Jong’un market değeri ise 3.5 Milyon Euro.

WEGHORST DÖNMEK İSTİYOR

Siyah-Beyazlılar’da gündeme gelen bir diğer isim de Wout Weghorst... Hoffenheim’da kiralık olarak görev yapan 1,97’lik santrfor, daha önce Beşiktaş forması giymiş ve Kara Kartal’dan olaylı bir şekilde Manchester United’ın yolunu tutmuştu. Bonservisi Burnley’de bulunan Weghorst, Beşiktaş’a dönmeye hazır.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki