KARA KARTAL'IN ŞÖVALYESİ NECİP UYSAL!

Savunmadaki performansıyla Fernando Santos’un büyük beğenisini kazanan 33 yaşındaki futbolcu formayı bırakmıyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Şubat 2024, Çarşamba

İSTİKRAR ABİDESİ;

Altyapısından yetiştiği Beşiktaş’ta 15. sezonunu geçiren Necip müthiş istikrarıyla taktir topluyor.Savunmadaki performansıyla Fernando Santos’un büyük beğenisini kazanan 33 yaşındaki futbolcu formayı bırakmıyor. Aylar, yıllar geçiyor; Beşiktaş’taki Necip Uysal gerçeği değişmiyor. Altyapısından yetiştiği Kartal’da tam 15. sezonunu geçiren deneyimli futbolcu şartlar ne olursa olsun formayı bırakmıyor, istikrarını koruyor.

SON 5 MAÇTA FORMAYI VERMEDİ

Orta sahadan stopere kaydırılan Necip son yıllarda savunmaya yapılan önemli transferlere rağmen oynamayı sürdürdü. Necip’ten vazgeçemeyen son teknik adam Fernando Santos oldu. Portekizli çalıştırıcı sadece Karagümrük ve Pendik maçlarında yedek soyundurduğu deneyimli futbolcuya ligdeki son 5 maçta ilk 11’de forma verdi. Necip Uysal son 5 karşılaşmanın tamamında 90 dakika sahada kaldı.

SANTOS KARARINI VERDİ

Konyaspor’u 2-0 yendikleri maçtan sonra Necip için, “Gerçek bir profesyonel ve harika oynuyor. Necip çok iyi olduğu için Worrall oynamadı” ifadelerini kullanan Santos’un tecrübeli oyuncuyla yola devam edeceği aktarıldı. Beşiktaş’ın istikrar sembolü Necip Uysal 15 yılda tam 446 maça çıkarken 6 gol, 18 asiste imza attı. Başarılı futbolcu, Süper Lig’de 4, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 ve TFF Süper Kupa’da 1 şampiyonluk yaşadı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki