KARTAL DORTMUNT'LU MİLLİ YILDIZIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için düğmeye erkenden basan Beşiktaş, yaz transfer sezonuna hızlı başlamak istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mart 2024, Perşembe

HÜCUM HATTI SİL BAŞTAN;

Teknik direktör Fernando Santos, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni planlama için görüşüp transfer listesini hazırlamaya başladı. Siyah-Beyazlı ekip, milli yıldız için nabız yokladığı kaydedildi. Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka’yı satıp Cenk Tosun’la da yollarını ayırmayı planlayan idareciler, hücum hattında oluşacak büyük bütçeyi, büyük oranda Pavlidis için kullanmayı planlıyor. İleri bölgede Semih Kılıçsoy’un yanına bir de rotasyon için bir golcü alınarak santrfordaki çalışmaların noktalanması amaçlanıyor.

LİG BİTMEDEN İKNA ETMEK İSTİYOR

Santrfor transferi konusunda Hollanda Ligi ekibi Alkmaar’ın Yunan yıldızı Vangelis Pavlidis’i listeye alan Kara Kartal, girişimlerini hızlandırdı. Teknik direktör Fernando Santos’un da onay verdiği başarılı oyuncu için teklif hazırlıklarına başlayan idareciler, bu oyuncu konusunda İngiliz kulüpleriyle yarışacak.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

26 maçta attığı 23 golle şu anda Hollanda Ligi’nde gol krallığı yarışında zirvede bulunan 25 yaşındaki futbolcunun vitrinde bir isim olması ve bundan dolayı özellikle Ada kulüplerinin radarından yer alması sebebiyle Kartal, hızlı davranıp transfer dönemi öncesinde Alkmaar’ı ikna etmek istiyor.

MİLLİ FUTBOLCUYA TRANSFER KANCASI

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için düğmeye erkenden basan Beşiktaş, yaz transfer sezonuna hızlı başlamak istiyor. Siyah-Beyazlılar’ın Borussia Dortmund forması giyen A Milli futbolcu Salih Özcan için nabız yokladığı bildirildi. Alman basınında yer alan haberlere göre başarılı orta saha oyuncusu için takipte olan Beşiktaş’ın, başarılı futbolcu için sezon sonunda Alman kulübünün kapısını çalacağı ifade edildi. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 26 resmi maçta forma giyen Salih Özcan henüz gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki