Hyeon-Gyu Oh, Emmanuel Agbadou, Amir Murillo, Junior Olaitan Ve Kristjan Asllani Toplamda 12 Gole Katkıda Bulundu;

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Siyah-Beyazlı yönetim 7 oyuncuyla yollarını ayırırken, kadrosunu 7 futbolcu ile takviye etti.

Yeni transferler takıma umulandan kısa zamanda adapte olurken, Kartal'ın yeniden kanatlanmasında başrolü oynadılar.

Kartal, yeni transferlerin forma giydiği 5 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan BJK, son 4 resmi maçında sırasıyla RAMS Başakşehir, Göztepe, Kocaelispor ve kupada da Çaykur Rizespor'u yenerek gövde gösterisi yaptı.

AGBADOU'DAN 3 GOLE ETKİ

Hyeon-GYU Oh 4 gol, 1 asist; Emmanuel Agbadou 1 gol, 2 asist; Amir Murillo 2 gol; Junior Olaitan 1 gol ve Kristjan Asllani 1 asistlik performans sergiledi.

Takıma kış döneminde katılan 5 yıldız, toplam 12 gole katkıda bulunarak siyah-beyazlı yönetimin ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Transfer döneminde protesto edilen Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, başarılı saha sonuçları ve yenilerin kısa zamanda katkı vermesinin ardından Siyah-Beyazlı tribünlerle yeniden barıştı.

Hyeon-Gyu Oh 5 resmi maçta 4 kez ağları salladı. Amir Murillo ise birbirinden güzel 2 gole imzasını attı.

Fotomaç