KARTAL ZİRVEYE TUTUNMAK İSTİYOR!

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2022, Pazar

Siyah-Beyazlılar Bu Maçı Kazanmak Ve Dünya Kupası Arasına Moralli Girmek Akdeniz Temsilcisi 3 Maçlık Galibiyet Serisini Sürdürme Peşinde

Müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Süper Lig'in geride kalan bölümünde 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Beşiktaş, hanesine 22 puan yazdırdı. Yaptığı maçların 5'ini kazanan, 1'inde berabere kalan ve 6'sından mağlup ayrılan Antalyaspor ise 16 puan elde etti.

5 EKSİK VAR

Şenol Güneş yönetiminde iki maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar; ligdeki son üç maçını kazanan Antalyaspor'u mağlup ederek hem Dünya Kupası arasına moralli girmek hem de derbi sonrası bozulan moralleri düzeltmek istiyor. Beşiktaş'ta, ABD'de ameliyat masasına yatan Ghezzal ve tedavisi devam eden Josef de Souza maç kadrosunda yer almıyor. Derbi maçı öncesinde sakatlık geçiren Masuaku ve maç sırasında sakatlanan Rosier dışında adalesinde ağrı hisseden Saiss de maç kadrosuna dahil edilmedi.

ASİSTLER REDMOND'DAN

Kartal'da bugün oynanacak Antalya maçında Redmond'a özel bir görev verilecek. Siyah-Beyazlılarda Ghezzal'ın yokluğunda sağ kanatta görev yapan Redmond, forvette görev yapacak olan Weghorst ile kanattan forveti destekleyecek olan Cenk Tosun'u besleyecek. Cenk, Antalya karşısında her ne kadar kanatta maça başlasa da, Weghorst ile birlikte ikinci forvet olarak görev yapacak.

ORTA ÜÇLÜYÜ DEĞİŞTİRİYOR

Beşiktaş'ta peş peşe iki şampiyonluk yaşayan teknik direktör Şenol Güneş, kondisyon olarak eski günlerini aratsa da Kanadalı yıldız Atiba Hatchinson'un kalitesinden ve pas oyunundan faydalanmak istiyor. Bu mücadele öncesi Gedson Fernandes, Salih Uçan ve Atiba antrenmanlarda iyi bir uyum yakalarken, deneyimli oyuncu iki futbolcuyu maç içerisinde sık sık yönlendirecek.

6 TÜRK İLK 11'DE

Kartal'da yaşanan sakatlıklar nedeniyle bugünkü maçta sahadaki Türk oyuncuların sayısı yabancılardan fazla olacak. Ghezzal, Masuaku, Josef ve Rosier'in yokluğunda Antalyaspor maçına 6 Türk oyuncuyla çıkacak. Şenol Güneş; Mert Günok, Tayyip, Cenk Tosun, Umut Meraş, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl'ü ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyor.

3 İSİM KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta 3 futbolcu, Antalyaspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Nathan Redmond, Salih Uçan ve Gedson Fernandes bugün de sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 15. haftadaki Gaziantep mücadelesinde forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta kadroda yer almayan Romain Sais ve Valentin Rosier de sınırdaki diğer isimler.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Tayfur, Talha, Montero, Umut, Atiba, Salih, Gedson, Redmond, Cenk, Weghorst.

Antalyaspor: Alperen, Kudryashov, Luyindama, Veysel, Güray, Fernando, Soner, Bünyamin, Adriano, Nakajima, Wright.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki