Kartalın Yeni Gözdesi Mbaye Niang!

L’Equipe, Beşiktaş’ın teklif yaptığı golcüyü yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Haziran 2021, Perşembe

Fransa'dan L'Equipe Gazetesi Beşiktaş'ın Golcü Oyuncu Mbaye Niang iİe İlgilendiğini Sayfalarına Taşıdı

Beşiktaş’ın scout ekibi 10 Mayıs’ta Sergen Yalçın’ın önüne bir scout raporu koydu. Masada Yalçın’In gözüne çarpan ilk isim Mbaye Niang oldu. Son olarak 1.5 Milyon Euro kiralama ve satın alma opsiyonu ile Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımına gönderilen 26 yaşındaki Senegalli golcü için girişimlerde son aşamaya gelindi.

Al Ahli’de Rumen teknik adam Regechampf ile çalışmak istemediği için kadro dışı bırakılan Niang için bonservisini elinde bulunduran Rennes ile temas kuruldu.

Bugun ise dünyanın en ciddi spor gazetelerinden L’Equipe, “Al-Ahli’ye kiralanan 26 yaşındaki Senegalli forvet, iki yıllık sözleşmesine rağmen Rennes'de kalmayacak. FC Porto, Beşiktaş ve Krasnodar onu bekliyor” haberini yaptı.

Beşiktaşlıları Heyecanlandırdı

Eski AC Milan oyuncusu yılda brüt 3.5 Milyon Euro net kazanıyor. Takımda kalırsa 7 Milyon Euro zarara neden olacak. Ancak serbest bırakılması için görüşmeler devam ediyor. Rennes, neredeyse sembolik bir tazminat karşılığında onu serbest bırakmayı taahhüt etti. Bu yüzden Niang’ı ikna etmeyi başaran takıma herhangi bir zorluk çıkarılmayacak. Portekiz'de ve özellikle FC Porto'da Niang’ın ilgisini çekiyor. Türkiye'den Beşiktaş da sahada. Türk şampiyonu parasal konularda hassas. Aynı şey Krasnodar için geçerli değil.  Rus kulübü finansal olarak en güçlü aday.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki