'KEŞKE TRANSFER YAPSAYDIK!'

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 3-1 kaybedilen PAOK maçının ardından basın toplantısında konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ağustos 2020, Çarşamba

Tek maç üzerinden oynanan turu kaybedip Şampiyonlar Ligi umutlarını yitiren Sergen Yalçın, kötü oynadıklarını ancak hakeminde hatalar yaptığını ifade etti.

Sergen Yalçın, "Çok basit goller yedik. Yediğimiz bir gol ofsayt olabilir. Attığımız gol ofsayt nedeniyle iptal edildi, penaltımız verilmedi. Bu kadar kötü, art niyetli hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde göremezsiniz"

YÖNETİME SİTEM

"Kötü bir futbol oynadık. Kolay değil sezonun ilk maçı. Çoğu futbolcu ilk defa yan yana oynadı. İlk yarım saatlik bölümde yediğimiz goller bizi çok düşürdü. Beklediğimiz transferler gerçekleşmedi, eksik bir kadroyla geldik buraya. Transferler gerçekleşse farklı olabilir miydi? Olabilirdi de, olmayabilirdi de"

BASİT GOLLER YEDİK

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması giymenin kolay olmadığına dikkat çeken Yalçın, "Yeni oyuncularımız var. Welinton var, N'Sakala var, ilk defa oynuyorlar, kolay değil Beşiktaş formasını giymek, hele Şampiyonlar Ligi'nde. Larin bana göre iyi oynadı. Fizik gücü olarak, istek ve arzu olarak iyi performans sergiledi. Çok basit goller yedik, belki biri ofsayttı, VAR olsa ofsayt ile kesilebilirdi. Bir tane penaltı var, yüzde 100 penaltı diyorlar. Ben kenardan göremedim, herkes penaltı diyor, penaltı verse, 3-2'ye çevirsek oyuna ortak olabilirdik. Bunlar bittikten sonra konuşulan şeyler." dedi.

"BU KADAR KÖTÜ YÖNETİM BEKLEMİYORDUK"

Hakem yönetimini eleştiren Sergen Yalçın, "Biz bu kadar kötü yönetim beklemiyorduk hakemlerden, inanılmaz kötü yönetim gösterdiler. Bu kadar art niyetli hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde göremezsiniz. 7 numaranın normal bir maçta 3 kere atılması lazım." ifadelerini kullandı.

"3-0'DAN SONRA ZOR"

İlk 30 dakikada kötü olduklarını kaydeden teknik adam, "İlk 30 dakikada yediğimiz goller bizi oyundan düşürdü. 3-0 geriye düştükten sonra zor." ifadelerini kullandı.

"PAOK BEKLEDİĞİMİZ BİR TAKIM"

PAOK'u da değerlendiren Yalçın, "PAOK beklediğimiz gibi bir takım. Kontra, uzun top oynayan bir takım. Atılan toplarda savunmada pozisyon hataları yaptık, neticede pozisyon verdik ve gol yedik. Rakibi tebrik ediyorum, inşallah yollarına devam ederler." dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki