Kevin Prince Boateng Kimdir?

Beşiktaş'ın ara transfer sezonunun bitimine çok az bir süre kala gerçekleştirdiği Kevin Prince Boateng transferi, futbol camiasında ve taraftarlarda büyük yankı uyandırdı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ocak 2020, Cuma

BOATENG BEŞİKTAŞ'TA!

Beşiktaş, transfer döneminin kapanmasına 1 dakika kala Boateng'in belgelerini yetiştirdi ve 1.5 yıllık kiralık olarak anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun belgeleri, Saat 17:59'da TFF tarafından onaylandı. Sağlık kontrolü sonrasında imzalar atılacak. Şu anda lisans konusunda herhangi bir engel bulunmuyor.  

KEVİN PRİNCE BOATENG KİMDİR?

Kevin Prince Boateng, 6 Mar Mart 1987 yılında Almanya’nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Aslen Gana’lı olan Boateng 1,86 m uzunluğunda. Forvet – Santrafor  ve Orta Saha mevkiilerinde oynayan yıldız futbolcu sağ ayağını kullanıyor. Boateng Gana millî takımında 9 maçta forma giydi. 4 Kasım 2011'de millî takımı bıraktığı açıklandı. Daha sonra 14 Haziran 2013 tarihinde yeniden Gana millî takımında aktif olarak görev yapacağını açıkladı.

Futbol Kariyerine Almanya'nın Reinickendorfer Füchse Takımında Başladı

Boateng, 2004 yılında Hertha Berlin'e transfer oldu ve bu takımda profesyonel oldu. 2010-2011 sezonunda Milan'da kiralık oynadı. 2012-2013 yılında ona Milan'da 10 numaralı forma verildi. 9 Ocak 2013 tarihinde 2. Lig ekiplerinden Brescia ile yapılan hazırlık maçında maçın 25 inci dakikasında ırkçı tezahüratlara karşı sahayı terk ettti.

MİLAN'A VEDA

Birçok kişi tarafından, oldukça başarılı bulunmasına rağmen, Kaká'nın Milan'a transferiyle birlikte, oyun kurucu bölgesine ve dolayısıyla da Milan'a veda edip 12 Milyon Euro karşılığında Almanya'nın Schalke takımına transfer oldu. 2016 Ocak ayında Schalke'den ayrılarak Milan'a geri döndü. 1 Ağustos 2016 tarihinde, İspanya La Liga takımlarından Las Palmas'a bedelsiz transfer oldu. Bu sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng'in bonservisi Fiorentina'da.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki