'MAÇ İÇİN YAZACAK BİŞEY YOK LAFIM YAYINCI KURULUŞA!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Şubat 2024, Salı

Yeni Transferlerin Adeta Görücüye Çıkacağı Bir Karşılaşma Bekliyor Bizi;

Tabii sıralamadaki üçüncülük pozisyonu da önemli ama iş tamamen gelecek senenin takımına odaklanmak. Taze yüz Worrall, Muçi, Musrati üçlüsünden bir Musrati kulübede. Diğer ikisini sahaya sürmüş Santos Hoca. Kayseri; Burak'ın da az bir şey fişeklemesiyle 'erken gol bulursam psikolojik üstünlüğü ele alırım' mantığıyla maçın başında çoklu gelmelere başladı... Burak Yılmaz demişken adamın her yerde karşımıza çıkıyor olması da ayrı bir mevzu... Neyse...Onlar geliyordu eyvallah da biz niye geri çekiliyorduk onu çözemedim... Benim onlar geliyordu dememe bakmayın dakika 20 oldu ceza sahası önünde sahte dokunuşlardalar sadece. Ses var görüntü yok.

BİZ NE YAPIYORUZ?

Orta sahamız iyi çalışmıyor, defans topla çıkamıyor, şimdilik beklemedeyiz. 26-28 arası şöyle bir yaz bulutu gibi çöktük Kayseri semalarına ama cılız iki üç yağmur damlasıyla yetindik... Maça dahiliye uzmanı getirsek; Teşhisi uzun top hastalığı olur... Niye peki? Çünkü orta saha ne top alıyor, ne top dağıtıyor.

İkinci yarının başlarında da gördük ki takımda topla dans edecek, top alıp verecek, top dağıtacak adam bulamadığımız sürece organizasyon sıkıntısı devam edecek... 55'te Muçi'nin driblinglerle adam eksilterek geldiği bir pozisyon var... Penaltı itirazlı oldu.... Penaltı verirsin vermezsin sorun etmiyoruz artık!!!!!!

Ya yayıncı kuruluş ya arkadaş, Pozisyonu niye göstermiyorsun?!!! Millet sahneyi bekliyor, sen sonraki faulü gösteriyorsun Vallahi yatacak yeriniz yok!!!!! 65'te Musrati oyuna dahil oldu... Cenk çıktı, Muleka en uca gitti.... Kervan yolda düzülür derler ya, o hesap.... Maç kendi içinde git geller yaşarken 80'den sonra hareketlilik başladı... Beşiktaş öne geldikçe Kayseri hata yapmaya başladı Bir iki kere tek ayak üzerinde yakaladık ama... Aması var işte...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki