MİLLİ MAÇLAR SONRASI KARTAL'IN ÖNÜ AÇIK!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Eylül 2023, Pazartesi

Seçeneklerin Artmasıyla Birlikte Şenol Güneş’in Eli Güçlendi;

Beşiktaş, milli ara öncesindeki son maça sadece kazanarak ve moralli girmedi. Kadrodaki natifleri çoğaltıp Chamberlain, Rashica, Rebiç, Cenk, Zaytinudov ve hatta Ghezzal’ın dönüşleriyle birlikte tüm sorunlarından arınmış bir takım olarak büyük de özgüven yakaladı. Şenol Güneş yoğun maç takviminde elindeki dar oyuncu grubunu çok iyi yönetti ve bu süreci son derece başarılı geçti.

DiSiPLiN VE UYUM ÜST DÜZEYDE

Masuaku ve Salih’in yokluğunda dün yerlerine görev yapan Onur ve Chamberlain’in performansları siyah beyazlıların ihtiyacı olan forma rekabetini de en üst seviyeye taşıyacaktır. Beşiktaş’ta oyun disiplini ve saha içi uyumu en üst düzeyde. Orta alanda Hadziahmetoviç ve Gedson kontrolü ele geçirip oyunu çok iyi yönlendiriyor. Dün Chamberlain de sezonun devamında çok faydalı olacağının sinyallerini verdi. Uyumlu, istekli ve dinamik Beşiktaş, Istanbul’a yenilgisiz gelen Sivasspor’a hiç şans tanımadı ve sahanın her bölgesinde büyük bir üstünlük işe oynadılar. Colley-Necip ikilisi 2 maçtır hatasız oynuyor. Necip, stoper pozisyonunda ustalaştı. Daha önceden alanını veya adamını kaybediyor veya geride oyun kurarken hata yapabiliyordu ancak şu an son derece olgun ve stoperde nasıl oynaması gerektiğini biliyor.

ŞUBATTAN BERi KAYBETMiYOR

Görünen o ki Colley de bu ligin en çok kafa golü atan stoperi olacak. Beşiktaş geçen sezon şubat ayı başından beri resmi maç kaybetmiyor. Geçen sezonun son çeyreğinden beri devam eden oturmuş bir oyun ve uyumlu bir grup var. Alternatiflerin de artmasıyla birlikte teknik direktör Şenol Güneş’in eli güçlendi. Milot Rashica çok çalışkan ve kaliteli. Uyum sorunu da yaşamadığı ortada. Yoğun maç takvimini sadece Pendikspor beraberliği ile minimum hasarla atlatan Beşiktaş’ın milli maç arasından sonra önü açık.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki