MİLLİ TAKIM SON NEFESTE!

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu sekizinci maçında Letonya ile Daugava Stadyumunda karşılaştı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2021, Salı

TÜRKİYE 15 PUAN

Letonya 70. dakikada Merih Demiral'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Millilerin cevabı, 75. dakikada Serdar Dursun ile geldi. Son anlara kadar müthiş bir baskı kuran Milliler, 90+9'da VAR incelemesi sonrası kazanılan penaltı ve Burak Yılmaz'ın golüyle 2-1 kazanmayı başardı. Milli Takımımız bu sonuçla puanını 15 yaptı ve umutlarını sürdürdü.

Stefan Kuntz'la İlk Galibiyet

A Milli Takım, Alman teknik adam Stefan Kuntz ile ilk galibiyetini Letonya deplasmanında aldı. Kuntz yönetiminde ilk maçını İstanbul'da Norveç ile oynayan ay-yıldızlı ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Alman teknik adam ikinci maçında galibiyet sevinci yaşatmayı başardı.

Letonya Karşısında 97 Yıl Sonra Galibiyet

A Milli Futbol Takımı Letonya karşısında 97 yıl sonra kazandı. Rakibi karşısındaki ilk ve tek galibiyetini 22 Haziran 1924'te Riga'da 3-1'lik sonuçla alan Ay-Yıldızlı ekip, uzun süren şanssızlığını kırdı. Milli takım 1924'ten sonra Letonya ile oynanan 6 maçta 1 yenilgi ve 5 beraberlik almıştı

Serdar Dursun İlk Milli Maçında İlk Golünü Attı

A Milli Takım aday kadrosuna ilk kez davet edilen Serdar Dursun, Letonya mücadelesinin ikinci yarısında oyuna dahil oldu ve ilk kez ay-yıldızlı formayı giydiği maçta ilk golünü attı. Teknik direktör Stefan Kuntz, karşılaşmanın 65. dakikasında Orkun Kökçü'nün yerine Serdar Dursun'u oyuna sürdü. Serdar, mücadelenin 75. dakikasında ay-yıldızlı ekibe 1-1'lik beraberliği getiren golü atmayı başardı.

Burak Yılmaz 30. Golüne Ulaştı

Letonya karşısında Ay-Yıldızlı ekibe galibiyeti getiren golü atan kaptan Burak Yılmaz, A Milli Takım formasıyla 74. maçında 30. golüne ulaştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki