NASA "15-28 Eylül Tarihleri Arasında Dünyanın Sonu Gelmeyecek"

Dinozorların neslinin tükenmesine yol açan bir göktaşının dünyaya çarpacağı iddialarıyla ilgili NASA bir açıklama yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:22 Ağustos 2015, Cumartesi


Gelecek ay dinozorların neslinin tükenmesine yol açan bir göktaşının benzerinin dünyaya çarpacağı senaryoları, internet üzerinden hızla yayılmıştı.

5-28 Eylül arasındaki bir tarihte dinozorların neslinin tükenmesine yol açan göktaşına benzer bir gök cisminin Porto Riko’ya çarpacağı iddialarıyla ilgili NASA’dan açıklama geldi.

İngiliz The Mirror gazetesinin de haberleştirdiği iddialara göre, dinozorların yok olmasına yol açan göktaşının benzeri büyüklükte bir asteroit, Atlantik boyunca yaklaşık 90 metre yüksekliğinde bir tsunamiye yol açacak ve bu durum İngiltere, İspanya, Hollanda ile Amerika’nın doğu kıyılarının büyük bir kısmını yerle bir edecek.

İddialara göre yaklaşık 30 milyon insan anında ölecek, toplumsal kargaşa evrene hakim olacak ve 40 milyon insan ortadan kaybolacak.

Tüm bu felaket senaryolarına NASA’dan cevap gecikmedi. Potansiyel olarak tehlikeli olabilecek göktaşlarını inceleyen NASA uzmanı Paul Chodas, söz konusu tarihlerde bir asteroit ya da herhangi bir gök cisminin dünyayı etkilemeyeceğini açıkladı.

Son dedikoduların kaynağının Efrain Rodriguez adlı bir din adamı olduğu tahmin ediliyor. Rodriguez, yaklaşık beş yıldır kıyamet tahminlerinde net bir tarih vermese de, göktaşlarıyla ilgili birtakım kehanetlerde bulunuyor.

Etiketler: DUYDUK MU ?   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki