Neden Oynamadığımı Hocaya Sorun!

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın orta saha oyuncularından Gökhan İnler, A Spor’da soruları yanıtladı. İnler, kendi performansı, takımda neden yer bulamadığı ve hedefleri hakkında konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2017, Cuma

İlk 11’de neden oynayamıyor?

Neden oynamadığımı hocaya sormak gerekiyor. Benim hocayla aram gayet iyiy. Bir sorunum yok. Kendimi bir türlü hazır hissetmedim. Yine de Galatasaray ve Napoli maçlarında kendimi riske ettim. Biraz adale rahatsızlığım oldu. O da beni 2-3 hafta geri attı. Şu anda ise kendimi iyi hissediyorum. En önemli olan takımın başarısıdır. Ben de daha çok oynamak istiyorum. O belli. Ben hocaya saygı duyuyorum. Hocanın kararı geçerli. Ben her zaman hazırım. İnşallah yeni sezonda görev alırsam kendimi göstereceğim.

Avrupa Ligi hakkında…

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Lyon maçında iyi oynadık. Penaltılarda kazanma şansı futbolda %50’dir. Kazanırsın ya da kaybedersin. Takım üst seviyedeydi. İyi oynadık. Hep keşke kazanbilseydik diyoruz. Gelecek sene yine Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Hedefimiz tabi ki tur atlamak, gruptan çıkmak.  

Gökhan İnler’den Atiba yorumu…

Herkesi çok profesyonel buluyorum. Atiba da dahil herkes takım için kalbini veriyor. Herkese saygı duyuyorum. Biz bir takımız. Beşiktaş’ta kim oynarsa oynasın %100 performans vermesi gerekiyor. Leicester’in performansı harikaydı. Kimse onları tanımıyordu. Takım ruhu muhteşemdi. Herkes herkese yardım etti. Ranieri çok iyi işler yaptı. Ama gitmeyi bence hak etmedi. Şu an Beşiktaş’tayım ve burada olmaktan çok mutluyum.

Taraftarlar onu görünce nasıl davranıyor?

Benim de sosyal medyayı kullanma hedefim var. Çekimler yapmak istiyorum. İnşallah ben de Ryan gibi bir şeyler yapabilirim. Beşiktaş Çarşı’ya gittim. İnsanlar çok güzel karşılıyorlar. Gidiyorsun görüyorsun ve aslında yoğun ilgiden kaçmaya çalışıyorsun.

“Başakşehir’i tebrik etmek lazım”

Her maçta süper oynadılar. Hocaları da maçlara çok iyi hazırladı onları… Türkiye Ligi’ni çok iyi tanıyan bir Abdullah Avcı var. Her maçta iyi olduklarını gösterdiler. Başakşehir’i gerçekten de performansından ötürü tebrik etmek lazım. Başakşehir de bence iyi bir sezon geçirdi.

“Napoli maçını unutamıyorum”

Bu sene unutmadığım maç Napoli maçıydı. Orada kazanmak çok zor. Sahaya çıkınca herkes beni alkışladı. Beni selamladılar. O maçı kazanmak müthişti. O maç benim için çok özel bir maçtı gerçekten. Bu sezon en unutamadığım maç, benim için Napoli maçı oldu diyebilirim.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki