'ODAKLANDIK VE KAZANDIK!'

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Hatayspor'da takımın başında çıkan teknik sorumlu Serdar Topraktepe'den Semih Kılıçsoy yorumu ve maç analizi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Aralık 2023, Salı

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

Topraktepe, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle girişilen çatışmada hayatını kaybeden askerleri rahmet ve saygıyla anarak, Allah'tan rahmet dilediğini belirtti. 19 Yaş Altı Takımı ile kampa geri döneceğini ifade eden genç hoca adayı maçla ilgili analizlerini şu sözlerle paylaştı:

"Karşılaşma için yaptığımız analizde, uzun toplarla ve oradan alacakları ikinci toplarla sonuca gitmek isteyen bir Hatayspor gördük. Biz de onların defansını biraz öne çekip arkadaki boşluklardan yararlanmak istedik. Bundan da yararlandığımıza inanıyorum. Aynı zamanda ikinci toplar çok önemliydi, hepsini almaya çalıştık. Oyuna ilk girişimiz çok iyiydi. Sonlara doğru takımımız biraz yoruldu."

"BURADAKİ 7-8 OYUNCU BENİM OYUNCUM"

Topraktepe, bir gazetecinin "Takımda daha rahat bir oyun anlayışı gözlemledik, bu duruma nasıl ulaştınız?" şeklindeki sorusuna, "Buradaki 7-8 oyuncu da altyapıdan benim oyuncum. 2-2,5 senedir onlarla 7 gün 24 saat beraberiz. A Takım ile 19 yaş takımının aynı tesiste olmasından dolayı ilişkilerimiz yakın olduğu için oyuncularla arkadaşlığımız, dostluğumuz vardı. İki günlük sürede bir şey yapmadık. Sadece maça odaklandık ve kazanmak istedik." yanıtını verdi.

"ONLARA SONSUZ GÜVENİYORUM"

Topraktepe, 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy'un performansına dair de değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçsoy'un ilk 11'de yer aldığı maçta attığı golle takımını öne geçirdiğini hatırlatan Topraktepe, "Aşağıdan çok iyi oyuncular gelecek. Semih'i ilk 11 oynattık, A takıma kazandırdık. Buraya gelen oyuncularımızın hepsinin inşallah A takımdaki sürecin sonunda Beşiktaş'a hizmet edeceğine inanıyor, onlara sonsuz güveniyorum." ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki