ÖLDÜRÜLEN TRİBÜN LİDERİNE PARA GÖNDEREN BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ İFADE VERDİ!

İstanbul'da Beşiktaş'ın Çarşı grubunun tribün liderlerinden Seyit Subaşı'nın hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Cenk Sürmen tanık olarak ifade verdi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Temmuz 2023, Çarşamba

25 BİN DOLAR VERDİ İDDİASI;

Yaşanan olaylardan bilgi sahibi olmadığını savunan Sürmen, öldürülen Seyit Subaşı'ya 25 Bin Dolar gönderdiğine ilişkin iddialar için, "Hatırladığım kadarıyla Seyit'in hesabına eşinin tedavisi için bir miktar para göndermiştim" şeklinde ifade verdi.

ÇARŞI LİDERİ: 'ÖLDÜRMEYİ PLANLAMADIM'

İddianamede ifadesine yer verilen Erhan K., ise 2018 yılından beri Çarşı taraftar grubu organizatörlüğünü yürüttüğünü, 3 yıl önce Ankaragücü maçında yaşanan olay nedeniyle maktulün kendisine husumet beslediğini, 30 Mayıs 2022 tarihinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradığını maktulün öldürüldüğü gün ailesiyle birlikte Silivri'de olduğunu, geçmişten dolayı maktulle kavga etmeyi düşündüğünü ancak öldürmeyi düşünmediğini söyledi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU ÜYESİ TANIK OLARAK DİNLENDİ

5 şüpheli arasında Erdem F. firari, Erhan K. ve Mustafa Y. tutuklu, diğer 2 şüphelinin adli kontrolle yargılandığı davada müebbet hapisleri istenen sanıklar geçtiğimiz gün İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Sanıklardan Çarşı Grubu lideri Erhan K., üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek kendisine geçmişte Seyit Subaşı tarafından saldırı düzenlendiğini ancak karşılık vermediğini söyledi. Mahkeme ayrıca Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Cenk Sürmen'i tanık olarak dinledi.

ÖLDÜRÜLEN TRİBÜN LİDERİNE PARA GÖNDERMİŞ

Bilgihan Cenk Sürmen mahkemede verdiği ifadesinde 2019 yılından beridir kulupte yönetici olarak çalıştığını Seyit ve Erhan'ı tribünden tanıdığını ancak aleyhinde ifade veren Furkan A.'nın iddialarını kabul etmediğini söyledi. Seyit Subaşı ile aralarında herhangi bir husumet olmadığını belirten Bilgihan Cenk Sürmen, 'Olaylarla ilgili bilgi sahibi değilim, Erhan ile Seyit arasında bir problem olup olmadığını da bilmiyorum. Furkan A.'nın beyanında geçirdiği üzere kimseye 25 bin dolar para vermedim. Hatırladığım kadarıyla Seyit'in hesabına eşinin tedavisi için bir miktar para göndermiştim.' Diye konuştu. Mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki