Olympiakos Maçı Yıpratmış

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Mart 2017, Pazartesi

İLK yarıda topa daha fazla sahip olan ve oyuna hükmeden Beşiktaş idi ancak bu üstünlük gol pozisyonları getirmedi siyah-beyazlı takıma. Beşiktaş dün ikinci yarıda ise sahada yoktu adeta. 10 kişi ile yoğun bir fiziki mücadele sergilenen UEFA Avrupa Ligi’ndeki Olympiakos maçının yorgunluğu net bir şekilde görülüyordu.

ANTALYASPOR’UN yakın, sıkı ve temaslı oyunu siyah-beyazlı ekibi bir hayli zorladı. 4 günde 2. kez oyundan atılan Abuobakar’ın kırmızı kartının ardından ise Beşiktaş 1 puana razı olmak durumunda kaldı.

SON 10 günde oynanan 4 maç Beşiktaş’ı fazlasıyla yıpratmış gibi görünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş daha az süre alan Tolgay Arslan, Gökhan İnler ve Necip Uysal gibi isimleri kullanabilirdi.

 KIRMIZI KART AĞIR KARAR

BAŞTA kaleci Fabri olmak üzere savunmada 4’lüsü dün alınan 1 puanın mimarı oldular. Aboubakar’ın kırmızı kartı ise gerçekten çok ağır bir karar oldu. Kamerunlu oyuncunun topa veya rakibe teması yok. Ayrıca kaleci Ferhat için tehlike oluşturacak bir hareket de yapmıyor. Ancak ilk sarı kart için bir şey diyemem.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki