ÖNDER HOCANIN KADERİNİ TÜRKİYE KUPASI BELİRLEYECEK!

Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli'nin geleceği merak konusu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2022, Çarşamba

BAŞKAN ÇEBİ'NİN PLANI ORTAYA ÇIKTI

Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Karaveli, başarılı bir grafik çizdi. Sezon sonunda başta Şenol Güneş olmak üzere birçok hocayla da anılan Siyah Beyazlılarda, başkan Ahmet Nur Çebi'nin planı ortaya çıktı. Önder Karaveli'nin Beşiktaş'taki geleceği kalan periyodun ne kadar iyi geçirileceğine bağlı.

HEDEF KUPA

47 yaşındaki çalıştırıcı, gelecek sezon da takımın başında yer almak istiyor ancak Beşiktaş yönetimi, bu birliktelik için yeni başarılar bekliyor. Buna göre Süper Lig'de kalan maçlarda en az kayıpla atlatılmasını şart koşan Siyah-Beyazlı idareciler, Ziraat Türkiye Kupası'nın da kazanılmasını talep ediyor. Önder Karaveli, istenen şartları yerine getirirse gelecek sezon da devam etmesi için büyük bir avantaj yakalamış olacak.

TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ YÜKSELDİ

Alınan habere göre; öteyandan Siyah-Beyazlı yönetim ise yeni bir sözleşme için haziranı bekleyecek. Başkan Ahmet Nur Çebi, mayısta yapılacak olan başkanlık seçimini tekrar kazanması halinde Karaveli ile tekrar masaya oturacak. Taraflar istenilen şartlar oluşması halinde haziran ayında görüşecek. Beşiktaş, Karaveli'nin takımın başına gelmesinin ardından puan ortalamasını yükseltirken gol yeme istatistiğini de düşürmüştü.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki