PANDEMİ SONRASININ ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ!

Başakşehir'in şampiyonluğuyla sonuçlanan Süper Lig'de bu sezonun en büyük farkı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle maçlara ara verilmesi oldu...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2020, Pazartesi

26. haftanın ardından ara verilen Süper Lig, yaklaşık 3 ay sonra bitirilirken bazı takımlar performansıyla zirve yaptı, bazıları ise büyük düşüş yaşadı.

Pandemi arasının ardından oynanan 8 haftada en yüksek puanı Sergen Yalçın yönetiminde çıkış yakalayan Beşiktaş elde etti. Siyah-Beyazlılar, 18 puanı hanesine yazdırdı. Sıralamada Beşiktaş'ı, Kasımpaşa takip etti. Düşme tehlikesini yakaladığı çıkışla atlatan Kasımpaşa, tam 17 puanı son 8 haftada elde etti. Şampiyon Başakşehir'in 16 puan topladığı sıralamada Antalyaspor da 15 puan alarak dikkat çeken diğer ekip oldu.

Galatasaray'dan Büyük Düşüş

Bu alanda en büyük düşüşlerden birisine Galatasaray imza attı. Pandemi arasına şampiyonluk hedefiyle giren Sarı-Kırmızılılar, 8 haftada 6 puan kazanarak Avrupa biletini bile alamadı. Trabzonspor da pandemi arasının ardından kaybettiği puanlarla dikkat çekti. Bordo-Mavililer, 8 maçta 12 puan toplayarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

BEŞİKTAŞ 18 Puan
KASIMPAŞA 17 Puan
BAŞAKŞEHİR 16 Puan
ANTALYASPOR 15 Puan
GAZİANTEP FK 14 Puan
ALANYASPOR 14 Puan
FENERBAHÇE 13 Puan
TRABZONSPOR 12 Puan
KAYSERİSPOR 10 Puan
SİVASSPOR 11 Puan
RİZESPOR 10 Puan
KONYASPOR 10 Puan
ANKARAGÜCÜ 9 Puan
GENÇLERBİRLİĞİ 8 Puan
MALATYASPOR 7 Puan
GALATASARAY 6 Puan
GÖZTEPE 5 Puan
DENİZLİSPOR 4 Puan

Ajansspor

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki