Panik Yok! En Doğru Hoca Gelecek!

Fikret Orman yaptığı toplantıda yöneticilerin kafasında oluşan soru işaretlerini cevapladı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2019, Çarşamba

Kartal’ın başkanı, “Panik yok en doğru hoca gelecek. Titiz bir araştırma yaparak en isabetli ismi takımın başına getireceğimizden şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Fikret Orman, Yüreklere Su Serpti.

Beşiktaş Başkanı yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde yeni sezon için görüşlerini bildirdi. Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasından sonra duyulan kaygının yersiz olduğunu söyleyen Orman, "Panik yok. En doğru hoca takımın başına gelecek. Buna inanın" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'A YAKIŞAN BİRİ OLACAK

Başkan Orman bu toplantıda, "Beşiktaş'a yakışan bir hocayı takımın başına getirmemiz gerekiyor. Bunun için acele etmemize gerek yok. Titiz bir araştırma yaparak sonuca varacağız" ifadesini kullandı.

EN İYİ İSİMLE ANLAŞACAĞIZ

Şu ana kadar ortaya atılan hoca adaylarıyla ilgili de konuşan Orman, "Bunlardan biri olabileceği gibi adı hiç anılmayan bir ismi de takımın başına getirebiliriz" diye konuştu.

KARARI BERABER ALACAĞIZ

Yeni hocanın Beşiktaş'ın ruhuna hitap edecek biri olacağının altını çizen Güneş, "Kararı tek başıma değil sizlerle birlikte vereceğim. Bu konuda görüşlerinizi bana söyleyin. Her fikre ihtiyacım olacak" dedi.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki