PAULİSTA KARTAL OLUYOR!

Siyah-Beyazlıların, Atletico Madrid’le sözleşmesi biten Brezilyalı stoper Gabriel Paulista ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirlendi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2024, Pazar

3 YILLIK ANLAŞMA;

Kartal’ın ara transfer döneminde teklif yaptığı 33 yaşındaki Paulista sürpriz biçimde 6 aylığına Valencia’dan Atletico Madrid’e gitmişti. Atletico Madrid’le yollarını ayıran deneyimli futbolcunun Beşiktaş’tan gelen ikinci teklifi kabul ettiği öğrenildi. 1,87 boyundaki Brezilyalı oyuncuyla büyük olasılıkla 2+1 yıllık sözleşme yapılacağı vurgulandı.

TRANSFER LİSTESİ KABARIK

Beşiktaş stoper transferinde Mats Hummels’le de ilgileniyor. Borussia Dortmund’la sözleşmesi biten 35 yaşındaki Alman futbolcuyla görüşmelerin devam ettiği ileri sürüldü. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Hummels’e 1 yıllık imza attırılmasının planladığı kaydedildi.

Bu arada Rachid Ghezzal’la yollarını ayıran Beşiktaş sağ kanat arayışını da sürdürüyor. Siyah-Beyazlıların, Ajax’la 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncu Steven Berghuis’e teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Teknik Direktör Van Bronckhorst’un Feyenoord’dan eski öğrencisi olan Berghuis’i kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki