RACHİD GHEZZAL ESKİ GÜNLERİNE DÖNMEK İSTİYOR!

Bu sezon istenen sonuçları alamayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2023, Cumartesi

RIZA HOCANIN BEŞİKTAŞ'I ŞEKİLLENİYOR;

Son dönemde çalkantılı bir süreç geçiren Siyah Beyazlılar, teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay'ı getirmişti. Seçilecek yeni yönetimle birlikte düzlüğe çıkmak isteyen Kartal, yaşadığı sancılı dönemi geride bırakmak istiyor. Bu doğrultuda Beşiktaş'ta ilk hedef ocak ayı olarak belirlendi. Kartal, devre arasına sorunsuz bir şekilde girmeyi planlıyor. Beşiktaş'ta ocak ayında takıma dahil olacak ve ayrılacak isimlerle birlikte yeni bir yol haritasının çizilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda Siyah Beyazlılarda önemli vedalar yaşanabilir. Bu futbolcuların başında da Rachid Ghezzal'ın geldiği ifade edilmişti.

SİHİRBAZ SÖZLEŞMESİ BİTENE KADAR KALACAK!

Cezayirli yıldız son dönemde yaşadığı üst üste sakatlıklar sonrası eleştiri konusu olmuştu. Beşiktaş'ın özellikle Ghezzal'ın yaşadığı sakatlıkların ardından tecrübeli oyuncuyla yolları ayırma kararı aldığı bildirilmişti. Hatta Siyah Beyazlıların bu operasyonu ocak ayında yapacağı ifade edilmişti. Ancak Ghezzal ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Derlenen haberde, yıldız isme yakın kaynaklarından alınan bilgiye göre Ghezzal, sözleşmesi bitene kadar Beşiktaş'ta kalmayı planlıyor. 31 yaşındaki futbolcunun, sözleşmesinin bitiş tarihi olan 2024 yazına kadar takımda kalmayı düşündüğü ifade edildi. Öte yandan Ghezzal'ın son yaşadığı sakatlıklar sonrası hedef olarak ocak ayını belirlediği kaydedildi.

Cezayirli ismin, devre arasından sonra sağlıklı bir şekilde yeni transfer gibi takıma katkı vermeyi planladığı öğrenildi. Ancak Ghezzal'ın son dönemde çıkan ayrılık iddialarını yalanladığı ve Beşiktaş'ta kalacağı aktarıldı.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta bu sezon 11 maça çıktı. Yıldız kanat bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistle oynadı.

Siyah Beyazlılar Ghezzal için 2021 yazında Leicester City'ye 3 Milyon Euro bonservis ücreti ödemişti.

Fotomaç

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki