'RAKAMLAR KÖTÜ OLDUĞUMUZU GÖSTERMİYOR!'

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, gündeme dair açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Eylül 2022, Cuma

''ISMAEL'İ ELEŞTİRENLERİ ANLAMIYORUM''

Kazancı, teknik direktör Valerien Ismael'in durumuna ilişkin, "Hocayla ilgili eleştirileri anlayamıyorum. Rakamlar da oynadığımız maçlar da kötü olduğumuzu göstermiyor. Hocanın liderliğinde, bu sezon şampiyonluğu kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Yoğun Bir Transfer Dönemini Geride Bıraktık''

''7 yabancı ve 5 Türk oyuncu transfer ettik. Bu oyuncuların toplam maaşı 13.5 Milyon Euro. Geçen seneye göre 10 Milyon Euro bir azalma yaşandı. 9 Türk, 9 yabancı oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Kimileri kontratı bitti gitti, kimileri gitmek istedi, kimileri kontratı bitmeden gitmek istedi gitti. 9 yabancı, 9 Türk oyuncu ayrıldı. Toplam maaşları 23.5 Milyon Euro'ydu. Kullanılmayan oyuncular, bu sezon takım bulamadı. Bir tanesi Fransa 3. Ligi'nde sadece. Teknik anlamda da verilmiş kararın çok da yanlış olmadığını gösteren bir kanıt bu. Karakter çok önemli. Alex Teixeira'ya parantez açmak lazım. Diğer oyuncular gitmezken Alex, başarısız olduğunu gördü ve alacaklarından feragat ederek ayrıldı."

"Salih Uçan'ın Alınmaması Hayal Kırıklığı..."

"Hem bizde, hem taraftarımızda hem de Salih'te hayal kırıklığı var. Teknik bir karardır, bir şey diyemeyiz. Benim hayal kırıklığım devamında oldu. Sakatlıktan sonra 2 oyuncu daha seçildi. Boyu kriter olarak gösterdiler. Orta saha oyuncuları içinde 0,93 kafa topu kazanımında Salih 1,53 yapmış. Harika bir sezon geçiriyor. Herkes de böyle düşünüyor. Biz hakkettiğini düşünüyorduk. Milli Takımımızda bizlerden bir oyuncu olmaması bizleri üzüyor. 'Beşiktaş'ta oynayan oyuncu A Milli Takım'a alınmaz komplosuna inanmak istemiyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda Milli Takımımızda oyuncu yer alır. Temennimiz bu yönde."

"Ersin Rıdvan Serdar Erken Gitti"

"Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçi ve Emirhan İlkhan için Avrupa'nın erken olduğunu söyledik. Bir sene daha kalabilirlerdi. Biz zaten hayali olan oyunculara izin veririz. İnşallah çok başarılı olurlar. Ersin çok karakterli bir futbolcu. Bu camianın evladı. Buraya hayatını adamış birisi. Kaleci yeteneklerini kesinlikle tartışmıyorum. Ersin, şampiyon olmuş ve kupalar kazanmış bir futbolcu. Kontrat konusunda en ufak sıkıntı yok, kontratını uzatacağız. Kontratı bitince bedava gitme gibi bir durumu söz konusu değil. Devre arası, sezon sonu uygun bir teklif gelirse oturur konuşuruz o ayrı bir konu."

''Şampiyon Olacağız''

"Hocayla ilgili eleştirileri anlamlandıramıyorum. Rakamlar da oynadığımız maçlar da kötü olduğumuzu göstermiyor."7 maç oynandı. 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetimiz var. Eleştirileri anlayamıyoruz. Oyun planı yok, domine etmeyen bir takım gibi konuşuluyoruz ama ne rakamlar bunu gösteriyor, ne de gösterdiğimiz performans. Bu sezon Valerien Ismael liderliğinde şampiyonluğu kazanmak istiyoruz."

Ghezzal Ne Zaman Dönecek?

"Rachid Ghezzal'ın sakatlıktan başka bir sorunu yok. Sahada olamamaktan dolayı da çok rahatsız. Çok iyi bir profesyonel. Her şey planlandığı gibi giderse, yakın gelecekte kadroda olacak. Bugün de hastanede testleri var. Ayak parmağının altındaki kapsülde bir yırtılma var ve zıplarken, koşarken onu çok rahatsız ediyordu. Sakatlığın son aşamasına geldik. Umuyorum gelecek hafta takımla beraber çalışmalara başlar."

Nathan Redmond Transferi...

"Redmond'u taraftar çok sevdi, takım oyuncusu diyebileceğimiz bir futbolcu. Redmond'un bizimle bir yıllık anlaşması var. Gelecek yıllarda iki tarafta memnun olursa devam ederiz ama şu an konuşmak için erken.Transferde Isak Hien’i çok istemiştik ama Hellas Verona’ya gitti. Aklımda kalan isimlerden birisi o. Onu alsaydık yabancı kuralı dolayısyla hocanın işi daha da zorlaşacaktı."

"Bazı Rakiplere Çalınan Penaltılar Bize Çalınmıyor"

"Kurallar herkese eşit uygulanmalı. Bazı rakiplere çalınan penaltılar bize çalınmıyor. Bunları bahane olarak kullanmayacağız. Ancak bu tarz olaylara da göz yummayacağız. Herkes yaşananları görüyor. Yabancı kuralının Türk Futboluna katkı sağladığı kanaatinde değilim."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki