RODRİGUEZ BEŞİKTAŞ İÇİN ''REST'' ÇEKTİ!

Brezilya Süper Kupası maçına çağrılmaması; Rodriguez'in kulüple bağlarının artık kopma noktasına geldiği şeklinde yorumlandı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2024, Çarşamba

Siyah-Beyazlılarda 32 Yaşındaki James Rodriguez'le İlgili Gelişmeler Her Geçen Gün Yeni Bir Boyut Kazanıyor;

Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla bir süre önce yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına varmış, ancak kulüp başkanı Julio Casares'in "teklif gelirse bakarız" açıklaması nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Kolombiyalı yıldızın, Sao Paulo Teknik Direktörü Thiago Carpini tarafından Palmeiras ile 4 Şubat'ta oynanan Brezilya Süper Kupası maçına çağrılmaması; Rodriguez'in kulüple bağlarının artık kopma noktasına geldiği şeklinde yorumlandı. Brezilya ekibiyle bir kez daha temasa geçen Siyah-Beyazlılar, kiralama teklifini yenileyerek gelecek olan yanıtı beklemeye başladı.

Renato Sanches Bilmecesi!..

Beşiktaş, Sanches konusunda Roma ve PSG'nin gününü kurtarabilir. Çünkü Fransız kulübü Sanches'i Beşiktaş'a bedelsiz olarak kiralamak üzere.

Foot01'den derlediği haberde, Sanches'in Türkiye'de iyi devre geçirmesi oyuncunun piyasa değerini artıracağı ifade edilirken; Sanches de Siyah- Beyazlı gelmek istediğinin altı çizildi.

Sanches, Roma ile ipleri kopardığı anda imzaların atılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki