ROMAİN SAİSS REST ÇEKTİ!

Beşiktaş, gelecek sezon daha da iddialı olmak adına transfer çalışmalarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2023, Salı

BAŞ DÖNDÜREN TRANSFER TRAFİĞİ;

Ante Rebic için Milan'a teklif yapan Siyah-Beyazlılarda, Gedson Fernandes'e Lazio'nun ilgisi artarak devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta flaş bir ayrılık yaşanacak. Yıldız isim, 'Bırakın beni gideyim' diyerek yönetime rest çekti. Yapılan görüşmeler sonrası başarılı futbolcunun yeni adresi belli oldu.

AKLI ADA DA!

Sezonun son bölümünde performansını artıran ve savunmanın önemli bir ismi haline gelen Romain Saiss, İngiltere'ye dönmek istiyor. Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Wolverhampton'dan bonservissiz şekilde kadrosuna kattığı Faslı stoper, milli takım kampına katılmadan hemen önce yönetimle görüşerek ayrılık talebini iletti.

"KOLAYLIK BEKLİYORUM"

Kulüpte 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun, "Takımdan ayrılmak istiyorum. Bu konuda bana kolaylık sağlamanızı bekliyorum" dediği; Beşiktaşlı kurmayların ise, "Ayrılmak istiyorsan belirlediğimiz rakamı getirmelisin" karşılığını verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine ara transfer döneminde 2.5 Milyon Euro önerisiyle Beşiktaş'ın kapısını çalan Nottingham Forest bir kez daha masaya geldi. Kartal, İngiliz kulübünden 4 Milyon Euro bonservis talep ederken iki taraf arasında görüşmeler hız kazandı.

"KAPI AÇIK"

Tecrübeli oyuncunun yazın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Gitmek isteyen gidebilir, kapı açık" yorumunu yapmıştı. Bu sezon Siyah-Beyazlı forma ile 26 maça çıkan Romain Saiss, 1 gol, 2 asistlik katkı verirken 2042 dakika sahada kaldı. Yıllık 1 Milyon 800 Bin Euro garanti paraya oynayan başarılı stoper, 6 yıl forma giydiği İngiltere'ye geri dönmek istiyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki