Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk yarışına damga vuran Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Uruguaylı sağ bek Pereira ve Norveç'in Molde takımında oynayan Linnes'ten sonuç alamayınca rotasını Fransa'ya çevirdi. Teknik direktör Slaven Bilic, ısrarla sağ bek transferi istiyor.

FESİH BEDELİ 1,5 MİLYON EURO

Bi­lin­di­ği gi­bi söz ko­nu­su böl­ge­de top koş­tu­ran Ser­dar Kur­tu­luş'un al­ter­na­ti­fi­nin ol­ma­yı­şı yü­zün­den ilk ya­rı­da sı­kın­tı ya­şan­dı. Si­yah-Be­yaz­lı­lar bu kap­sam­da Fran­sa Lig 1'de FC Nan­tes for­ma­sı gi­yen Is­si­a Cis­sok­ho için ça­lış­ma baş­lat­tı. 29 yaşındaki oyuncu, sa­vun­ma­nın sa­ğın­da oynamasına kar­şın, ofan­sif gü­cü de yük­sek. Se­na­gal­li oyun­cu­yla il­gi­li ope­ras­yo­nu ikin­ci baş­kan Ah­met Nur Çe­bi yü­rü­tü­yor. Bir yıl da­ha sözleşme­si bu­lu­nan Cis­sok­ho için Nan­tes 1,5 mil­yon eu­ro söz­leş­me fe­sih be­de­li ta­lep edi­yor. Diğer seçeneklere göre maliyeti çok daha uygun gözüken Senagalli futbolcunun transferinin teknik direktör Slaven Bilic'le bu hafta yapılacak toplantının ardından netleşmesi bekleniyor.

TERCİHİNİ SENEGAL'DEN YANA KULLANDI

Dem­ba'nın da, Mil­li Ta­kım'dan yurt­ta­şı ve ta­kım ar­ka­da­şı olan 29 ya­şın­da­ki sa­vun­ma oyun­cu­su hak­kın­da olum­lu re­fe­ran­sı­nın ol­du­ğu öğ­re­nil­di. 2010 yı­lın­dan bu ya­na Nan­tes for­ma­sı gi­yen de­ne­yim­li oyun­cu, ta­kı­mı­nın for­ma­sı­nı tam 131 kez ter­let­ti. Se­ne­gal Mil­li Ta­kı­mı'nda da ter döken Cis­sok­ho, ül­ke­si adı­na 4 maç­ta boy gös­ter­di. 1985 yı­lın­da Pa­ris'te dün­ya­ya ge­len Cis­sok­ho, Fran­sa Mil­li Ta­kı­mı'ndan da tek­lif al­ma­sı­na rağ­men ter­ci­hi­ni ai­le­si­nin ülkesi Se­ne­gal'den ya­na kul­lan­dı.

Bugün