'SAHAYA ODAKLANIN!'

Burak Yılmaz, Bodo Glimt maçı öncesi oyuncularını “Derbi bitti, seçim de sizin konunuz değil. Maça konsantre olun” dedi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2023, Çarşamba

Beşiktaş'ta Tüm Gözler Yarın Deplasmanda Oynanacak Bodo Glimt Maçına Çevrildi;

Siyah-Beyazlıların teknik sorumlusu Burak Yılmaz, oyuncularını bu maça motive etmek için bir toplantı yaptı. Genç çalıştırıcı bu toplantıda, "G.Saray derbisi geride kaldı. Kaybetmeyi hak etmediğimiz bir maçtı ama bitti/gitti. Şimdi önümüzde çok kritik bir Konferans Ligi maçımız var. Beşiktaş'taki başkanlık seçimi de sizi ilgilendiren bir durum değil. Bu nedenle kim başkan olacak, kim olmayacak konusuna takılmayın. Bodo maçında sadece ve sadece saha içine odaklanın. Norveç'te alacağımız bir galibiyet son maçtaki yenilgiyi unutturacak hem de önümüzdeki maçlar için büyük moral olacak" ifadelerini kullandı.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Beşiktaş, Bodo maçı hazırlıklarına dün sabah yaptığı tek idmanla sürdürdü. Kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmana ısınma koşuları ve pas idmanıyla başladı. Siyah-Beyazlılar, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik idmanla antrenmanı tamamladı.

KAFİLE BUGÜN UÇUYOR

Beşiktaş, bu sabah saat 11.00'de ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştireceği antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayıp saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Norveç'in Bodo kentine gidecek ve kampa girecek.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki