'SAHİPSİZ' BEŞİKTAŞ DERBİDEN PUANSIZ DÖNÜYOR!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile BEŞİKTAŞ karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2023, Cumartesi

MERT KIZARDI;

Mert Günok'un atılmasıyla 10 kişi kalan Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile 1-1'lik beraberliği yakalasa da Galatasaray, penaltı golüyle 3 puanla sahadan ayrıldı. Karşılaşmanın 29. dakikasında Beşiktaş savunmasının hatalı geri pasında Mauro Icardi hamle yapacakken araya giren kaleci Mert, topa ceza sahası dışında elle müdahalede bulundu. Gelen uyarı üzerine 30. dakikada VAR’a giden hakem Halil Umut Meler, kaleci Mert’i kırmızı kart ile oyundan ihraç ederek Galatasaray lehine serbest vuruş kararı verdi. Daha sonra Rashica oyundan çıkarken kaleci Ersin Destanoğlu oyuna dahil oldu.

Sarı Kırmızılılar Lider, Kartal Zirveden Çok Uzak

Bu sonuçla Galatasaray, maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin önünde liderliğe yükseldi. Beşiktaş ise, Galatasaray'ın 9 puan gerisine düştü. Fenerbahçe, yarın evinde Hatayspor'u mağlup edip yeniden liderlik koltuğuna yükselirse, Beşiktaş'ın zirveyle olan puan farkı 11'e çıkacak.

Penaltı VAR'dan Döndü

Karşılaşmanın 61. dakikasında Beşiktaş oyunu kurmak için geriden hazırlanırken Lucas Torreira, araya girerek topu kazanmak istedi. Torreira, Amir'in müdahelesi sonrasında yer kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterirken VAR'dan gelen uyarı sonrası karar iptal edildi.

Alex Oxlade-Chamberlain Beraberliği Getirdi

Beşiktaş, kontra ataklar bulduğu karşılaşmanın 69. dakikasında beraberlik golünü buldu. Rosier, sağ taraftan kazandığı topta Angelino'yu geçtikten sonra ceza alanı çizgisine indi ve topu içeriye çevirdi. Geriden gelen Alex Oxlade-Chamberlain, Muslera'nın sağ tarafına yolladığı topta ağları bularak skoru 1-1'e getirdi.

Kartal Yine Kazanamadı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Park’ta karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgiyle beraber Siyah-Beyazlıların, sarı-kırmızılı deplasmandaki kazanamama serisi de 7 maça çıktı. Kartal, Seyrantepe’deki son galibiyetini 2016-2017 sezonunda, 27 Şubat 2017'de Talisca'nın golüyle 1-0’lık skorla almıştı.

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki