ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'IM NE İSTERSEN İSTE BENDEN!..

Trabzonspor'u 3-2 yenen KARA KARTAL, kupayı 11. kez müzesine götürdü...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2024, Perşembe

TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞ'IN;

62. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçtan 3-2 galip ayrılan Beşiktaş, kupayı kazanan taraf oldu. Siyah Beyazlı takıma kupayı ve galiyeti getiren golleri 45+3'te penaltıdan Rachid Ghezzal, 54. dakikada Salih Uçan ve 90+4'te Al Musrati attı. Trabzonspor'un golleri ise 14. dakikada Onuachu ve 89. dakikada Pepe'den geldi. Rakibini 3-2 yenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı 11. kez müzesine götürdü.

SERDAR TOPRAKTEPE KIRMIZI KART GÖRDÜ

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, 90+9. dakikada hakem Ali Şansalan'a itirazları nedeniyle kırmızı kartla saha dışına gönderildi.

MAÇTAN NOTLAR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta son maça göre kadroda 7 değişiklik yapıldı. Siyah-Beyazlı Futbol takımı, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan müsabakaya Mert Günok, Jonas Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al-Musrati, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Ernest Muçi ve Jackson Muleka ilk 11'iyle çıktı.

Yedek kulübesinde Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Worrall, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Semih Kılıçsoy yer aldı.

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, son oynadıkları Atakaş Hatayspor maçının başlangıç kadrosuna göre 7 değişikliğe gitti. Topraktepe, bu mücadeleye ilk 11'de başlayan oyunculardan Ersin, Cenk, Rashica, Oxlade-Chamberlain, Demir Ege ve Semih'i yedeğe çekti, Tayyip Talha Sanuç ise kadroya dahil edilmedi.

Serdar Topraktepe, Trabzonspor karşısında bu oyuncuların yerine Mert, Necip, Masuaku, Salih, Gedson Fernandes, Ghezzal ve Muçi'yi ilk 11'de tercih etti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki