ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ SONA ERDİ!

Şamiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-1 yenilen Beşiktaş gruptaki 5. maçında da puanla tanışamadı. Ghezzal'ın penaltısı ile öne geçen temsilcimiz Haller'i durduramadı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2021, Çarşamba

BEŞİKTAŞ 1 AJAX 2

2017-18 sezonunda Şenol Güneş yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nden hiç yenilgi almadan grup lideri olarak çıkan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde 5. maçı olan Ajax karşılaşmasında da puan çıkaramadı. İlk yarıyı Rachid Ghezal'in penaltı golüyle 1-0 önde kapayan siyah beyazlılar ikinci yarıda oyuna giren Ajax'ın forveti Haller'in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

VAR Penaltıyı Verdirdi, Ghezzal Kaçırmadı 

Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk golü bulan taraf oldu. Bosnalı hakem Irfan Peljto, VAR uyarısıyla 22. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Rachid Ghezzal, Kartal'ı bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez öne geçirdi. 

Larin Net Pozisyonları Harcadı

Beşiktaş bu golden sonra özellikle Cyle Larin ile farkı açacak net fırsatlar yakaladı. Ancak Kanadalı forvet pozisyonları değerlendiremeyince devre 1-0 temsilcimizin lehine sonuçlandı.

Ajax Haller iİe Geri Döndü 

İkinci devre yıldız futbolcusu Sebastien Haller'in oyuna girişiyle hareketlenen Ajax kalemizde tehlikeler yaratmaya başladı. Bu oyuncunun 54 ve 69. dakikalarda attığı gollerle Hollanda ekibi 2-1'i buldu

Batshuayi Formasına Kavuştu

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynadığı maçta sakatlanan Michy Batshuayi, Ajax karşısında oyuna yedekler arasında başladı. Belçikalı golcü 69. dakikada oyuna dahil oldu. Sakatlığı nedeniyle ligde Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında forma giyemeyen Batshuayi, ayrıca deplasmandaki Sporting Lizbon mücadelesinde takımını yalnız bırakmıştı.

Alex Teixeira'ya Tepki Can Bozdoğan'a Alkış

Beşiktaş'ta maça ilk 11 başlayan Alex Teixeira bekleneni veremedi. Sergen Yalçın, Brezilyalı yıldızı 59. dakikada kenara aldı. Bu sırada tribünler Teixeira'yı ıslıklarken yerine giren Can Bozdoğan'ı alkışladı. Genç gurbetçi oynadığı süre içerisinde de diri bir görüntü verdi.

C GRUBU PUAN DURUMU

Ajax 5 maç 15 puan

Dortmund 4 maç

6 puan

S.Lizbon 4 maç 6 puan

BEŞİKTAŞ 5 maç 0 puan

Gelecek hafta: 7 Aralık Borussia Dortmund-Beşiktaş, Ajax-Sporting Lizbon 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki