SANTOS ENDİŞE ETMİYOR!

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, 1-1 berabere kalınan Fatih Karagümrük maçının ardından oyuncularına uyarılarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Mart 2024, Cumartesi

FERNANDO SANTOS'TAN UYARILAR!

Kara Kartal’ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, Süper Lig’e verilen arada oynadıkları hazırlık maçlarında ortaya konan futboldan dolayı memnun kalmadı. Son olarak Karagümrük’le 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar’da Portekizli hoca, takıma uyarılarda bulundu. Santos, “Atağa yeterince hızlı çıkamıyoruz. Top kayıpları üst seviyede. Takım savunmasından uzaktayız. Mücadele ve saha içindeki yardımlaşma yetersiz. Kompakt olmalıyız. Topun olduğu bölgede çoğalıp, topsuz alanı da unutmamak gerekiyor” şekilde bir dizi uyarı ve telkinlerde bulundu.

ENDİŞESİ YOK...

Ligde peş peşe alınan 3 mağlubiyetten dolayı eleştirilerin hedefi olan Fernando Santos, kulüpteki geleceğiyle ilgili olarak yaptığı son açıklamada takımı toparlayacaklarını ve taraftarın beklentisini karşılayacak sonuçlar alacağını söylemişti. Santos, kulüpteki koltuğuyla alakalı olarak de bir endişesinin bulunmadığını ifade etmişti.

MUÇİ'DEN NET İSTEK

Kara Kartal’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muci, teknik direktör Fernando Santos tarafından; 10 numara, ve kanat hattında değerlendirilmişti. Skora katkı sağlasa da istikrar konusunda zamana ihtiyacı olduğunun sinyallerini veren yıldız oyuncunun, teknik ekipten kalan maçlarda sadece 10 numara hattında görev almak istediğini ilettiği belirtildi.

Fanatik

Etiketler: Santos   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki