SANTOS SALİH UÇAN İLE İLGİLİ SON KARARINI VERDİ!

Fernando Santos, Siyah-Beyazlılarda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Salih Uçan'ın takımdaki geleceğiyle ilgili kararını verdi...
Haberin yayılanma tarihi:17 Şubat 2024, Cumartesi

Beşiktaş'ta Transfer Sezonunun Sona Ermesiyle Birlikte İç Transfer Çalışmaları Başladı;

Siyah-Beyazlılarda sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın takımdaki gelecekleri merak edilirken, teknik direktör Fernando Santos, Salih ile ilgili kararını verdi.

Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, yeni bir kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, devre arası transfer döneminde Sevensson, Worrall, Muci ve Musrati'yi kadrosuna kattı. Kartal'da Bailly ile yollar ayrılırken, Onana, Rosier ve Emrecan Bulut ise kiralık gönderildi. Yönetim, transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte iç transfer çalışmalarına başladı.

SALİH VE CENK BELİRSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Siyah-Beyazlılarda en çok merak edilen konulardan birisi de sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın takımdaki gelecekleri. Her iki futbolcunun da yüksek maaş talebi, sözleşme görüşmelerinde tıkanmaya sebep olurken, Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos, Salih Uçan ile ilgili kararını verdi.

Santos, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerden biri olan Salih Uçan'ı yeni sezonda da kadroda görmek istiyor. Portekizli çalıştırıcının yönetime verdiği raporda; 30 yaşındaki tecrübeli oyuncudan seneye de yararlanmak istediğini belirterek, "Onun kalitesinde başka bir oyuncu almayacaksak eğer Salih Uçan mutlaka takımda kalmalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu talebin ardından Beşiktaşlı idarecilerin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 28 maçta görev yapan Salih, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Deneyimli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 Milyon Euro.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki