SEÇİM BİTECEK, mehmet büyükekşi GİDECEK!

Türk futbolu, geldiği günden beri birçok skandala imza atan TFF başkanından kurtulmak üzere…
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2024, Cuma

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR;

Türkiye Süper Kupası'nın Suudi Arabistan'da oynanması konusunda futbol da ve Ülke de büyük kriz yaşatan, Araplarla yaptığı para görüşmelerinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bile pazarlık konusu yapma cüretini gösteren TFF Başkanı mehmet büyükekşi’YE artık yol göründü.

mehmet büyükekşi’NİN, Ülke futbolunu sürüklediği kaosun ardından başta iktidar sahiplerinin görevini bırakması konusunda yaptığı baskıya ‘Yalnızca Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ile yüz yüze görüşerek istifa ederim.’ cevabını verdiği kapalı kapılar ardında sıkça konuşulup iddia edilmişti.

YA AFFINI İSTEYECEK, YA İSTİFA EDECEK!

Ankara başta olmak üzere İstanbul / Riva ve tüm spor kamuoyunda sıkça dillendirilen yeni iddia ise büyükekşi’NİN hafta sonu gerçekleşecek TÜRKİYE yerel seçimlerinin hemen ardından istifasını sunacağı ve hatta affını isteyeceği, bu talebinin çok hızlı bir şekilde kabul edileceği yönünde.

USTA KALEM ŞARDAN’DAN OLAY İDDİA!

Tolga Şardan geçtiğimiz hafta kaleme aldığı T24’teki köşesinde Büyükekşi’nin görevden alınacağını ileri sürdü. Şardan yerine gelecek kişinin ismini vermeden, hangi gruba yakın olduğunu belirtti. Usta gazetecinin "Trabzon'daki maçta yaşananları sadece stat anarşisi görmemek lazım; TFF seçimini etkileyecek sürecin başı..." başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

''Türkiye gerçeği daha var: Sistem boşluk kaldırmaz! Sistem, boşalacak yere / yerlere natiflerini her zaman yaratır! Bu "garip" prensipten hareketle, sistem, Büyükekşi'nin natifini de yavaş yavaş hazırladı kuşkusuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrasında Büyükekşi'nin natifi tespit edildi geçtiğimiz günlerde. Bu isim şimdilik yüksek sesle konuşulmuyor.''

TRABZON MERKEZLİ BİR YAPILAN OLACAK TFF’DE

''Küçük bir ipucu vereyim; Trabzon merkezli bir yapılanma olacak TFF'de.

Bir bilgi daha; İstanbul'daki futbolu şekillendirmeyi kendilerine amaç edinmiş söz sahibi güçlü bir grup, ellerinde milyarlarca liralık finans kaynağı gördükleri TFF ve futbolun şekillenmesi gücünü kaybetmek istemiyor.

TFF'nin Riva tesislerindeki garaja giren olsa da, federasyona sponsor olan dünyaca ünlü otomobil firmasının hibe ettiği sıra sıra lüks araçları görseler. Az da olsa bir fikir sahibi olurlar.''

DUYDUK MU? / ÖZEL HABER

         Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki