SERDAL ADALI BJK BAŞKAN ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI!

BEŞİKTAŞ eski yönetim kurulu üyesi Serdal ADALI düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ta başkanlığa aday olduğunu duyurdu....
Haberin yayılanma tarihi:12 Kasım 2023, Pazar

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Büyük Beşiktaş camiasının bana bir borcu olduğu söylenmesinden ar ederim. Geldiğimiz noktada Beşiktaş başkanına kendi stadyumunda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında sürekli haksızlığa uğrar hale gelmiştir. Sırf bunlar için bile aday olmak gerekiyor. Beşiktaş başkanlığına adayım. Birinci hedefimiz sürdürülebilir bir başarı. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. En kısa zamanda hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız."

"EZELİ RAKİPLERİMİZLE ARAMIZDAKİ MAKASIN AÇILMASINA MÜSAADE ETMEYİN"

Beşiktaş'ın sahibi Beşiktaşlılardır. Lütfen oyunuzu kullanın. Bir zamanlar tüm rakiplerimizin korkulu rüyası olan bu büyük camiamızın, ezeli rakiplerimizle aramızdaki makasın daha fazla açılmasına müsaade etmeyin.

"BAŞKANLIĞA ADAY OLMAMIN EN ÖNEMLİ SEBEBİ..."

Beşiktaş için ne yaptıysam bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını yapmaya hazırım. Geldiğimiz noktada -çok acıdır ki- Beşiktaş başkanına İnönü Stadyumu'nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında Beşiktaş her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhatabı konumuna getirilmiştir. Başkanlığa aday olmamın ilk ve en önemli sebebi buna yeter artık demektir. Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam vizyonla çok kısa bir sürede nerelere gelebileceğini görüyorum, heyecanlanıyorum. Bu inanç başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik.

ÜMRANİYE'NİN TAPUSU

Benim en acil projem Futbol takımını ayağa kaldırmak. Hayali projelerle insanları yormanın, yapamayacağımız şeyleri göstermenin anlamı yok. Ben sıkıntıların nereden geldiğini biliyorum. Ben Ümraniye sürecini yakından takip ediyorum. Önümüzdeki süreçte Ümraniye'nin tapusunu alabilirsek rahmetli Seba'dan sonra Beşiktaş'a tapu kazandırmak istiyorum.

"SPORTİF DİREKTÖRÜMÜZ MEHMET ÖZDİLEK OLACAK"

Mehmet Özdilek ile anlaştık. Kazanırsak sportif direktörlük görevini Mehmet Özdilek'e vereceğiz.

"RIZA ÇALIMBAY VARKEN YENİ BİR HOCA ARAMAYA GEREK YOK"

Ümraniye'ye geçmeden önce Rıza hocayla konuştum. Beşiktaş'ın Rıza hocası varken yeni bir hoca aramaya gerek yok. Ben çok da eminim, Rıza hoca bu takımı toparlar. Biz de devre arası transferler yapıp takımı toparlamayı düşünüyoruz."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki