SERGEN HOCADAN PAOK MAÇI YORUMU!

Sergen Yalçın, PAOK maçı öncesi basın toplantısında konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2020, Pazartesi

ŞANSTA LAZIM

"Ligden sonra yaklaşık 10 günlük aradan sonra hazırlıklara başladık. İki haftalık bir hazırlık dönemi geçirdik. Elimizden geldiği kadar bu maça hazırlandık. PAOK'un Yunanistan'ın iyi takımlarından biri olduğunu biliyoruz. Gelen ve ayrılan arkadaşlarımız oldu. Biraz da şansı olan takım turu geçecek. Heyecanlıyız, ilk defa Şampiyonlar Ligi elemesi oynuyoruz ekip olarak. Devam etmek istiyoruz sonraki tur ve play-off turu ile devam etmek istiyoruz, gruplara kalmak istiyoruz"

Douglas ve Ljajic Açıklaması

"Douglas ile konuştum ama hazır olmadığını söyledi. Adem Ljajic'in sakatlığı var, Douglas ile konuştum ama hazır olmadığını söyledi. Ljajic takım antrenmanlarına hiç katılamadı. Oyuncularımızı bu maça konsantre etmeye çalıştık. Bizim için çok önemli bir maç. Bu tur mutlaka geçilmesi gereken bir tur"

"PAOK Farklı Sistemde Oynuyor"

"Tek maç olması tabii handikap. Sağlam duran bir karakter yansıtmak istiyoruz. PAOK bizden önce başladı hazırlıklara. Onların sistemi farklı 3-5-2 oynuyorlar. Biz onlara, onlarda bize hazırlanıyor. Biz siyaset olarak yaşanan konuların uzağındayız. İşimiz futbol oynamak, onu yönetmek. Biz bugün geldik, bizi güzel karşıladılar. Biz sadece sporun içinde kalmak istiyoruz"

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki