Sergen Yalçın ve Mandzukic Görüntülü Konuştu!.

Beşiktaş bir süredir transferi için yoğun mesai harcadığı Mario Manzukic'te sona geldi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2021, Cumartesi

1 MİLYON EURO

Sergen Yalçın’ın, “Mandzukic’le ilgileniyoruz, şartları uygun olursa alabiliriz” dediği 34 yaşındaki forvet, 6 aylığına 1 Milyon Euro’luk teklife olumlu bakıyor. Öte yandan ikilinin transferin detayları konusunda görüntülü görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

SERGEN YALÇIN'LA ZOOM'DAN GÖRÜŞTÜLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımın başına geçtiği günden bu yana ilk kez bir transfer için isim vererek konuştu. Siyah-Beyazlı yetkililerin, zoom üzerinden Mandzukic ile yaptıkları görüşmede takımın oyun planından bahsettikleri, aylardır evde oturmasının yeterli olduğunu ve artık sahalarda boy göstermesi gerektiğini belirterek Hırvat forvete bir anlamda "Burada yerin hazır" mesajını verdikleri öğrenildi.

YENİ SÖZLEŞME SEZON SONU

Taraftar arasında 6 aylık anlaşma sağlanırsa, sezon sonunda Mandzukic ile yeniden masaya oturulacak. 6 aylık periyotta yıldız oyuncunun göstereceği performans yeni sözleşme konusunda çok önemli.Mandzukic'in kontratının uzatılıp uzatılmaması, oyuncunun çıktığı maç sayısı ve gösterdiği performansa göre şekillenecek. 34 yaşındaki isim Beşiktaş'ın bu önerisine sıcak bakıyor. Mandzukic, Siyah-Beyazlı ekibin teklifini kabul ederse önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek ve resmi imzayı atacak.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki