'SİHİRBAZ' KENDİNE GELDİ!

Beşiktaş’ta bu sezon futboluyla eleştirilen Rachid Ghezzal, milli maç nedeniyle verilen arada oynanan iki hazırlık maçında da göz doldurdu, ikisinde de gol atarak, teknik heyete, “Buradayım’ mesajını verdi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Mart 2024, Cumartesi

UZATMA MADDESİ GİTTİ, DERTLER BİTTİ;

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada önce Buducnost, sonrasında da Karagümrük ile oynanan müsabakalarda birer golü bulunan Cezayirli futbolcu, formuyla da dikkatleri çekti. Aslında her şey, sözleşmesindeki opsiyon maddesini kaldırmakla başladı. “20 maçta en az 45 dakika oynarsa, sözleşmesi bir yıl daha uzar” maddesini devreye sokmamak için temkinli davranan Beşiktaş teknik heyeti, bir türlü Ghezzal ile ilgili gerekli aksiyonu bir türlü alamamıştı. Ancak bu maddenin kendi isteğiyle kaldırılmasıyla, artık daha çok düşünülmeye başladı.

DAHA FAZLA SAHADA KALACAK

Siyah-Beyazlıların, Karagümrük karşılaşmasında adeta jeneriklik bir gole imzasını koyan Cezayirli oyuncu, bu sezon 21 lig maçında görev yaparken, toplamda 800 dakika şans buldu. Ghezzal’in, 2 Avrupa, 2 de Türkiye Kupası maçı bulunuyor. Futboluyla Teknik Direktör Fernando Santos’tan forma almak için mücadele veren futbolcunun, kalan karşılaşmalarda daha fazla süre alacağı, daha uzun süre sahada kalacağı ifade edildi.

Milliyet

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki