'SİSTEMİ DEĞİŞTİREREK OYNUYORUZ!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giresunspor ile oynadıkları hazırlık maçından sonra Siyah Beyazlıların son durumunu değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2022, Cuma

Transfer Ve Kadro Hakkında Konuşan Güneş Fas Milli Takımı İle Sakat Sakat Oynayan Saiss'in Durumuyla İlgili Bilgi Verdi

“Bu dönem içinde şu ana kadar 15 antrenman yaptık, 3 de müsabaka oynadık. Takımın genel durumunu görmek istedik. Bu arada eksik ve sakatlarımız vardı. Kamp döneminde grip sebebiyle bazı arkadaşlarımız takımdan 2-3 gün uzak kaldı. Genelde bütün çalışmalar iyi geçti. Günde ortalama 2 idman yaptık. Fiziksel bir altyapı oluşturmaya, taktik düşüncemiz ile oyun felsefemizi anlatmaya çalıştık.”

“BİRAZ DAHA DİKKAT, DAHA ÇOK İSTEK”

“Başlangıca göre iyiyiz ama bana göre hala işin başındayız. Biraz daha dikkatli olup, daha çok istersek çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ın oyun yapısına göre oyun arayışlarımızı burada deneme şansımız oldu. Oyuncuları değişik mevkilerde, sistemi ise kendi içinde değiştirerek oynamayı denedik. Arkadaşlarımızın da buna olumlu cevabı vardı. Maç sonuçlarına bakarak takımı değerlendirmek istemiyorum. Çünkü hazırlık maçının sonuç olarak değil oyun olarak anlamı var. Oyunun ikinci yarılarında kopmalar oluyor. Bunun fiziksel olduğu kadar alışkanlıktan da kaynaklandığını düşünüyorum. Maçı kazanmaya yönelik düşünen, rakibe oyununu kabul ettiren ve oyun üstünlüğünü sonuçla bütünleştiren bir takım olmayı arzuladıklarını aktaran Güneş, “Taraftarın beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Kazanma anlayışı ve duygusunu yansıtmak zorundayız. Milli maçta Romain Saiss sakatlandı, durumunu bilmiyoruz. Tayyip Talha, şanssız bir çarpışma geçirdi. İnşallah kaşındaki yarılma dışında ciddi bir şey olmaz. Josef artık idmanlara katılıyor ama eksiği var. Ghezzal’ın durumu ise daha sonra belli olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki