SİYAH-BEYAZ ONYEKURU HAREKATI!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin’le henüz anlaşamayan Beşiktaş, eski Galatasaraylı Henry Onyekuru için Olympiakos'la görüşmelere başladı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Şubat 2022, Cuma

Siyah-Beyazlıların 24 Yaşındaki Sol Kanat Oyuncusu İçin Yapacağı Teklifin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Önümüzdeki sezondan itibaren kadrosunda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları şimdiden başladı. Portekizli yıldız Gedson Fernandes'i renklerine bağlayarak ezeli rakibi G.Saray'a transfer çalımı atan Beşiktaş, gözünü şimdi de sarı-kırmızılı taraftarının çok sevdiği Henry Onyekuru'ya dikti. Sene sonu sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin ile henüz anlaşma noktasına gelmeyen, N'Koudou'nun da uzun süreli sakatlıklarından dolayı hücum hattının soluna oyuncu arayan Beşiktaş'ta sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın Onyekuru için çalışmalara başladığı öğrenildi.

İKİ FARKLI TEKLİF SUNULACAK

Galatassaray'ındaha önce sürekli olarak kiralama yoluna gittiği Onyekuru, Monaco tarafından 4.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle Olympiakos'a satılmıştı. Çok büyük bir fırsat transferi olmadıkça kiralık transferlere soğuk bakan Beşiktaş yönetiminin, Onyekuru'yu da tıpkı Gedson Fernandes gibi önümüzdeki sezonun başından itibaren bonservisiyle kadrosuna katmaya çalışacağı belirtiliyor. 24 yaşındaki sol kanat için önümüzdeki günlerde Yunan ekibinin yetkilileriyle bir araya gelen olan Siyah-Beyazlıların ya 1 sene kiralık + satın alma opsiyonu ya da direkt bonservis + satıştan pay teklifi yapacağı belirtildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki