'SİYAH İNCİ' DÖNÜYOR!

Aboubakar'ın bugün İstanbul'a gelmesi ve teknik direktör Fernando Santos ile bir görüşme yapması bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2024, Salı

SON KARAR SANTOS'UN;

Afrika Kupası'nda Nijerya'ya 2-0 yenilerek kupanın dışında kalan Kamerun Milli Takımı'nın kaptanı Aboubakar'ın bugün İstanbul'a gelmesi ve teknik direktör Fernando Santos ile bir görüşme yapması bekleniyor. Avrupa'dan istediği teklifleri alamayan, Brezilya'dan gelen teklifleri ise beğenmeyen Aboubakar'ın Santos'a kalmak istediğini ve Beşiktaş'a faydalı olmak istediğini söyleyeceği iddia ediliyor. Santos'dan vize çıkması durumunda Kamerunlu forvet, Trabzonspor derbisinde ilk 11'de sahaya çıkabilir.

TRANSFERDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR

Siyah-Beyazlıların stoper listenin ikinci sırasında Andre Ramalho yer alıyor. 31 yaşındaki Brezilyalı stoper için kulübü PSV ile yapılan ilk görüşmelerden sonuç alınmasa da, Beşiktaş yönetimi Ramaldo'dan vazgeçmiyor. PSV'nin kaptanlarından olan Ramalho, Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Sözleşmemin sonuna geldim. Henüz yenileme konusunda bir konuşma yapılmadı. Dolayısıyla kariyerim için bir sonraki adımın ne olacağını iyi analiz etmem gerekiyor. Hiçbir şeyi doğrulayamıyorum çünkü her şey çok göreceli" ifadelerini kullandı. Bu açıklama Beşiktaş yönetiminin bu transferde iştahını kabartmış durumda.

Barcelona'ya 25 Milyon Euro'ya transfer olduğunda dünyanın en iyi stoperleri arasında gösterilen Umtiti, profesyonel kulüp kariyerinde 341 resmi çıktı. Bu periyotta 7 gol atan, 4 de asist yapan Fransız stoper 11 gole doğrudan katkı sağladı.

Ramalho kariyerinde 458 maça çıktı. 32 gol atan, 21 de asist yapan sambacı, 53 gole direkt katkı yaparak; stoperler arasında en skorer isimlerden biri oldu.

DANILO PEREIRA'YA YAKIN TAKİP

Siyah-Beyazlılar, Umtiti ve Ramalho transferinden olumlu sonuç alamazsa rotasını Fransa'ya çevirecek. Geçen hafta Paris'e giden Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, PSG ile masaya oturdu. Kara Kartal'ın tecrübeli stoper Danilo Pereira'yı bonservisiyle renklerine katmak istediği öğrenildi. 32 yaşındaki Portekizli oyuncu için sıkı bir pazarlık aşamasına girildiği ifade edilirken; İkinci Başkan Yücel'in Fransız devinin sportif direktörü Luis Campos'la iki kez görüştüğü kaydedildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki