'SİYAH İNCİ' SONRADAN AÇILIYOR!

Beşiktaş'ın golcüsü sonradan açılıyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Eylül 2023, Çarşamba

DEJAVU;

Siyah Beyazlılarda bu sezon ilk 5 lig maçında sadece 1 gol atabilen Aboubakar, Beşiktaş’ta önceki dönemlerdeki performansını tekrarladı. Bu akşam Demirspor karşısında takımının en önemli kozu olacak olan Kamerunlu yıldız, seriye devam edip geçen sezonlardaki gibi sonradan açılmayı hedefliyor. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Aboubakar, benzer dönemler geçiriyor. Taraftarın sevgilisi olan Kamerunlu golcü, her zaman olduğu gibi sonradan açılarak yine en kritik anlarda sahne almak istiyor.

Benzer Bir Başlangıç Yaptı

Beşiktaş’ta 3,5 sezon boyunca forma giyme fırsatı bulan Aboubakar, Süper Lig’deki ilk 5 maçında gol yollarında istediği sonucu alamadı. Bu sezon Beşiktaş’ın yaptığı 5 lig karşılaşmasında 388 dakika süre alan 31 yaşındaki futbolcu, fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. VavaCars Fatih Karagümrük, Pendikspor, EMS Yapı Sivasspor ve Trabzonspor maçlarını boş geçen Aboubakar, Mondihome Kayserispor karşısında bir kez gol sevinci yaşayabildi. Aboubakar, geçen sezonun devre arasında tekrar transfer olduğu Beşiktaş’ta benzer bir lig başlangıcı yapmıştı. Kamerunlu futbolcu, ligde çıktığı ilk 4 maçta fileleri havalandıramazken, çıktığı 5. maçta gol atma başarısı göstermişti.

Hep Aynı Senaryo...

Siyah-Beyazlı futbolcu, 2021-2022 sezonunda da görev aldığı ilk 5 maçta yine rakip fileleri bir kez havalandırabilmişti. Söz konusu 5 maçta 374 dakika sahada kalan Aboubakar, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını boş geçtikten sonra Denizlispor karşısında ilk lig golünü buldu. Vincent Aboubakar, sonraki Malatyaspor ve Gaziantep maçlarını ise boş geçti. Beşiktaş formasını ilk kez kiralık olarak 2016-2017 sezonunda giyen Aboubakar, söz konusu dönemdeki ilk 5 lig maçında gol atma başarısı gösterememişti.

22’de 12 Yaptı...

Vincent Aboubakar, lig maçlarına kötü başlasa da sonraki haftalarda daha etkili bir oyun sergilemeyi başardı. 2016-2017 sezonunda ilk 5 maçı boş geçen Aboubakar, sonraki 22 karşılaşmada fileleri 12 kez havalandırdı. 2020-2021’de ilk beş maçın ardından üst üste 5 karşılaşmada gol kaydeden Kamerunlu futbolcu, sezonu 15 golle tamamladı. Aboubakar, geçen sezonki ilk beş maçın ardından sonraki 5 karşılaşmada gol sevinci yaşadı. Aboubakar, böylece sezon sonunda 13 gole ulaştı. Bu akşam Kara Kartal’ın en önemli hücum silahı olacak olan Aboubakar, gollerine devam etmeye çalışacak.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki