SİYAH İNCİYE TALİP VAR!

Aboubakar, Al-Ittihad’ın transfer listesinde...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2023, Çarşamba

Benzema'nın Yanına Aboubakar;

Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Kamerunlu futbolcu Aboubakar'a, Suudi Arabistan Ligi'nden Al-Ittihad kulübünün talip olduğu iddia edildi. Suudi Arabistan kulübünün, Kara Kartal’ın yıldızıyla ilgilendiği belirtildi. Arap kulübünün, Fransız süperstar Karim Benzema’nın yanında Aboubakar’ı düşündüğü bildirildi.

Serbest Kalır Maddesi Detayı

Vincent Aboubakar’ın temsilcilerinin, Al-Ittihad’a, oyuncunun kontratında 6.5 Milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin bulunduğunu ilettiği ve Arap kulübünün de bu rakamı karşılamaya olumlu baktığı ifade edildi.

İstediği Maaş

Aboubakar’ın, maaş olarak 5 Milyon Euro’luk talebinin olduğu, Al-Ittihad’ın ise 4 Milyon Euro artı bonus teklifinde bulunduğu ifade edildi. Sakatlık endişesi yaşayan Aboubakar’ın, tam olarak hazır halde olmadan görev yapmak istemediği için Siyah-Beyazlılar’daki formasından uzak kaldığı belirtiliyor.

Sakatlık Açıklaması

Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle son 4 maçta forma giyemeyen Vincent Aboubakar’ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi:

"Futbol A Takımımızın, Bodo/Glimt ile oynadığı müsabaka öncesinde ısınma esnasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden oyuncumuz Vincent Aboubakar’ın Altunizade Acıbadem Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun bu yaralanma ile ilgili tedavisi sağlık ekibimizce sürdürülmektedir"

Bu sezonki Performansı

Beşiktaş ile 21.01.2023 tarihinde iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalayan Kamerunlu oyuncu bu sezon forma giydiği 18 maçta 11 gol ve 3 asist kaydetti.

Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş'tan Kazandığı Ücret

KAP'tan yapılan açıklamaya göre Vincent Aboubakar’ın, Siyah-Beyazlı takımdan kazandığı ücret ise şu şekilde:

"Oyuncuya net 1.140.000 Euro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Euro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Euro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Euro maç başı ücreti ödenecektir."

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki