SON ŞAMPİYON İLK DEPLASMANINA ÇIKIYOR!

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, yıldız transferleriyle birlikte iyi başladığı ligde ilk deplasman galibiyeti için Gaziantep FK karşısına çıkıyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ağustos 2021, Cumartesi

Son Şampiyon Beşiktaş, Süper Lig'in 2'nci Haftasında Gaziantepspor İe Karşılaşacak

Gaziantep Kalyon Stadı'nda, saat 21.45'te başlayacak müsabakanın hakemi Ümit Öztürk. İlk hafta, Ç. Rizespor'u evinde iyi bir oyun ve 3-0' lık net bir skorla geçen Siyah-Beyazlılar galibiyet serisini deplasmanda alacağı üç puanla sürdürmek istiyor.

DEPLASMANDA KAYBETTİ

Beşiktaş, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK karşısında oynadığı iki maçta da sahadan puansız ayrılmıştı. 2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep FK, ilk sezonunda Beşiktaş'ı 3-2'lik skorla geçti. Son şampiyon, çifte kupalı geçen sezonun deplasman karşılaşmasında ise rakibine 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş, evindeki karşılaşmalarda Gaziantep'i 2019-2020'de 3-0 yenerken, geçen sezon ise rakibine 2-1 üstünlük kurdu.

YILDIZ TRANSFERLER KADRODA

Süper ligi domine ettiği gibi transfer döneminde de büyük sükse yapan Siyah-Beyazlıların yeni transferleri Mert Günok, Batshuayi ve Teixeira kamp kadrosunda yer aldı. 3 yıldız oyuncunun da karşılaşmaya yedek başlamaları, maçın gidişatına göre Batshuayi ve Teixeria'nın teknik direktör Sergen'den şans bularak ilk kez Siyah Beyazlı formayla mücadele etmeleri bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

GAZiANTEP FK: GÜNAY, OLKOWSKI, ERTUĞRUL, DJILOBODJI, ULAŞ, MENDYL, RECEP, JEFFERSON, FURKAN, KENAN, DICKO

BEŞİKTAŞ: ERSIN, ROSIER, WELINTON, VIDA, N'SAKALA, JOSEF, ATIBA, N'KOUDOU, SALİH, GHEZZAL, KENAN

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki