'TAKIM İŞİ!'

Ari Barutoğlu Yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Temmuz 2020, Çarşamba

Son zamanların en en popüler tabirlerinden biridir 'Takım Olmak...'

Sadece spor kulüpleri değil, şirketler de takım çalışmasına önem veriyorlar. Bunun için özel eğitimcilerden, büyük meblağlar karşılığı seminerler alıyorlar.

Bu Girizgâhtan Sonra Konuyu Beşiktaş'a Getirelim

Mevcut yönetim kurulu, belki de kulüp tarihinin en büyük farkıyla, bütün sandıklardan galip çıkarak göreve seçildi. Bu seçimin bir diğer önemli yanı, egemenlerin dayattığı adaya karşı kazanılmış olmasıdır. (Belki de biz öyle sandık!)

Maalesef, yönetim kurulunu, göreve geldikten sonra bir arada görme şansımız olmadı. Bir arada görmeyi bırakın, her kafadan ayrı ses çıkıyor! Başkan farklı konuşuyor, Torunoğulları farklı... Urgancılar bir var bir yok. Dalgakıran sempatik; arada esip, yağıp, gürlüyor; o kadar! Geçmiş yönetimin kepâzelikleri belgelerle ortadayken, bu işlerin kulüp yararına üstüne gidilmesi, gün gibi âşikâr olan Fulya davasının sahiplenilmesi gibi "ince" mevzulara girmiyorum bile...

Beşiktaş'a Bu Sezon Yeni Bir Takım Lâzım

Kulüplerine dönecek kiralıklar, kiradan dönecek topçular, mukâvelesi bitenler, çok para alıp az oynayanlar... Velhâsıl, takım kurma yolunda çok zorlu ama kesinlikle çözümü olan bir süreç bizi ve yönetim kurulunu bekliyor. Kendi aralarında takım olamayan bir yönetim kurulunun, böyle bir süreci nasıl yöneteceği sorusu hepimizin kafasını kurcalıyor.

Ne diyeyim, Allah kolaylık versin(!)

Sevgi ve saygılarımla...

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki