TALİSCA GERİ DÖNÜYOR MU?

Siyah Beyazlılar, Anderson Talisca transferi için Al Nassr'la görüşmelere başladı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ağustos 2023, Pazar

Çebi Al Nasrr İle Görüşmeleri Başlattı;

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre sessiz kalan Beşiktaş, Anderson Talisca için Al Nassr ile görüşmeler resmen başladı. Taraftarın günlerdir alınması için kampanya başlattığı eski Siyah Beyazlı yıldız için yönetim sonunda harekete geçti. Daha önce eski Beşiktaş yöneticisi ve Çebi'nin bir dönem danışmanlığını da yapan Erol Kaynar da teklif yapıldığını ama Araplar'dan bir dönüş alınamadığını açıklamıştı.

Güneş: Talisca Beşiktaş'ı Özlüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Anderson Talisca için geçen hafta açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızın kendisine Siyah Beyazlı kulübü özlediğini söylediğini dile getirmişti. Güneş'in bu sözlerinden sonra Talisca transferi daha da ciddiyet kazanmaya başladı.

Çebi'den Talisca İçin 12 Milyon Euro

Eski yönetici Kaynar, Beşiktaş Başkanı Çebi'nin taraftarın çok istediği Anderson Talisca'yı transfer etmek için kulübün tüm sınırlarını zorladığını açıklamıştı. Buna göre Talisca'nın bonservisi için Al Nassr'a 10 milyon Euro garanti ve 2 milyon Euro da bonus önerildi.

Beşiktaşlı Onu Hiç Unutmadı 

Beşiktaş taraftarı, kulüpten ayrılığı günden beri Anderson'nun yeniden dönmesini bekliyor. 2016-17 sezonundaki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Talisca, Siyah Beyazlı formayı iki sezon giydikten sonra önce Çin'e ardından da Suudi Arabistan'a transfer oldu.

Şampiyon Oldu Bayrağı Sahaya Dikti

Anderson Talisca, Cumartesi günü oynanan Arap Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Cristiano Ronaldo'nun attığı iki golle Al Nassr, El Hilal'i 2-1 mağlup ederek kupayı kazandı. Talisca da maç sonunda takımın bayrağını saha ortasına dikmek isterken rakip oyuncularla yaşanan kavgayla gündeme geldi.

Sports Digitale / Yağız Sabuncuoğlu

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki